VENDA > ATIC > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
SANT MARTí
RAMON TRIAS FARGAS / MOSCU (VILA OLIMPICA)
Ref.: V01976
Preu: 898.000€

Espectacular àtic a 1ª línea de Mar

RAMON TRIAS FARGAS / MOSCU (VILA OLIMPICA)


Àtic duplex 171.66 m², + terrassa de 52,56 m² + 3 balconades de 2,53 m² c/u., 3 dormitoris + 1 estudi ( 1 suite, 2 dobles), 2 banys, cuina 10,68 m², safareig 2,78 m², parquet, calefacció, aire condicionat, tancaments d´ alumini lacat blanc climalit, portes fusta lacada blanca, ascensor, 2 places d'aparcament grans opcionals, armaris encastrats, porta blindada, any construcció 1992, exterior, doble orientació Mar/Muntanya, assolellat 1ª *linea de mar. Excel·lents vistes, situat enfront del Port Olimpic i Hotel Arts.

La Vila Olímpica és una zona residencial amb edificis de quatre altures, amb amples voreres fan que passejar pels seus carrers sigui una experiència afable i tranquil·la, el tràfic és poc dens, sent un entorn tranquil i modern.

Els pisos de la zona són en general amplis i lluminosos i compten amb grans jardins interiors. Els que estan situats en primera línia gaudeixen de privilegiades vistes al mar.

Els noms dels seus carrers, com no podia ser d'una altra forma, són l'empremta d'un passat olímpic, l'Avinguda Icària i una successió de petits carrers batejats en homenatge a Hèlsinki, Los Angeles, Melbourne, Seül o Munic, ciutats que van precedir a Barcelona com a seus dels Jocs Olimpics.

És un fantàstic lloc per viure plenament la ciutat a l'aire lliure: esport, passejos veient el mar, sopars, diversió i oci.



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.