VENDA > CASA > BARCELONA

ABRERA

FORN D`EN MASQUET / VINYA
Ref.: 35260
Preu: 525.000€

PREU NEGOCIABLE

Casa a 4 vents amb 155 m² de terrassa i jardí amb piscina i amb un altre terrassa en l'última planta de 24,48 m² de Planta soterrani destinades a garatge, safareig, celler i traster i 3 Plantes Pis;  de 454 m², 381.91 m² solar, 4 dormitoris (2 dobles, 2 individuals), 4 banys, 1  bany auxiliar, cuina office, sòls de marbre, parquet i gres, calefacció, porta blindada, any construcció 2006, tancament d´ alumini, portes roure, aire condicionat, assolellat, ascensor, Estat certificació: En tramit.

Alella és un municipi de Catalunya, Espanya. Pertanyent a la província de Barcelona, a la comarca del Maresme. La localitat està situada en una zona muntanyenca, a uns 2 quilòmetres del mar i a uns 18 quilòmetres de Barcelona.

L'església parroquial està dedicada a Sant Félix de Girona. Es va construir sobre una primitiva construcció romànica de la qual encara es conserven els primers cossos del campanar amb arcuacions lombardes. Al segle XV es va realitzar una primera ampliació a la qual corresponen el presbiteri. La façana correspon a la segona ampliació, duta a terme en 1611. És d'estil renaixentista. Antoni Gaudí va realitzar un projecte per a la capella del Santíssim que no es va arribar a desenvolupar. En l'arxiu parroquial es conserva l'esbós original.

Les campanes de la torre procedeixen de l'antiga torre del Virrey Amat i van ser fabricades a Lima. Encara que es van guardar diverses peces de valor a l'interior del temple, van desaparèixer en 1936. Est és el cas d'un retaule de 1512 realitzat per Pere Torrent. En l'absis de l'església es troba un deixant en memòria de Gaudí qui va passar llargues estades en aquesta població.

Als voltants d'Alella es troben interessants masies, algunes del segle XIV.

Celebra la seva festa major l'1 d'agost, dia de Sant Félix. Al setembre se celebra la festa de la verema amb mostres de vins i activitats populars. El segon diumenge del mes de juny té lloc el aplec de l’arròs, dia en el qual es realitza un concurs gastronòmic d'arrossos.

Edificis d'interès
Església de Sant Félix, construcció romànica
Calç Marquès, edifici clasicista
Casa Alella o de les Quatre Torres, edifici eclèctic (segle XIX)
Escola Pia o Calç governador, edifici neoclàssic-historicista (segleXIX)
Masia Ca Magarola



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.