48H Open House Barcelona

Com cada any i com no podia ser d’una altra manera a CAFUR participem al 48H Open House Barcelona 2023 com a patrocinadors.

Un festival que any rere any agafa més volada i significat dins el món de l’arquitectura i la construcció, capaç d’atreure públics de diferents països del món per estudiar i reflexionar sobre l’arquitectura i el seu paper sobre el disseny, estil, harmonia i filosofia, posant-la com a eix cultural imprescindible.

La seva programació inclou activitats per Barcelona i tota la seva regió metropolitana, aquest any les ciutats escollides per acollir les diferents activitats que s’hi realitzaran són Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt, Badalona, Sant Joan Despí, l’Hospitalet de Llobregat i Sitges sumant-hi Barcelona.

En aquesta 14 edició el festival es presenta amb un 40% de novetats respecte a l’any anterior, s’han programat 195 activitats i 17 itineraris que tindran com a temàtiques centrals els habitatges, els recintes històrics, els espais de treball i les oficines. Per què ens fem una idea de les dimensions que el 48H Open House Barcelona 2023 assoleix, només a Barcelona es podran visitar 122 edificis.

Festival Open Foto 2023

CAFUR hi participa patrocinant la iniciativa/concurs OPEN FOTO-Premi JOSEP LLOBET. La temàtica d’aquest any de l’OPEN FOTO són els elements que conformen l’arquitectura.  S’hi pot participar del 21 d’octubre al 5 de novembre. Aquesta serà l’11a ocasió que CAFUR patrocina els 48H Open House Barcelona, i ho fem des de l’absolut convenciment que l’estudi de l’arquitectura i el suport a talents emergents és clau per aconseguir el repte de viure un futur on la ciutat de Barcelona sigui sostenible i on l’harmonia entre la construcció clàssica i moderna marquin pauta i exemple mundial.

Estem a més convençuts que l’arquitectura va més enllà del fet visual i de l’estilisme. L’arquitectura és cultura, i la cultura impacta directament en la nostra manera de pensar i de viure, ens apropa i enriqueix a tots i fa que, els que treballem al sector immobiliari, humanitzem i entenguem que la nostra missió no és treballar amb immoble sinó fer-ho amb persones.

 

Més informació a la web del Festival

 

Un any més recolzant el 48h OHB, un any més al costat de la cultura.
Comparteix:
Etiquetat a: