Un any més, desde CAFUR donem suport al Festival d’Arquitectura 48h Open House BCN. Aquest any será una edició molt especial i esperem que el gaudiu amb seguretat i responsabilitat. Alhora, estem segurs que aviat superarem l’actual situació.

Us passem a detallar informació sobre el Festival que també trobareu, ampliada, a la web del Festival 48h Open House BCN.

Festival d'Arquitectura 48h OPEN HOUSE

48h Open House BCN : La ciutat saludable

La ciutat dels quinze minuts

Enguany, la programació del festival d’arquitectura 48h Open House BCN s’organitza al voltant de la temàtica La ciutat saludable, i s’ha agrupat en zones que es poden recórrer a peu amb una distància màxima de quinze minuts entre les diferents activitats. Urbanísticament, el concepte ciutat dels quinze minuts reivindica la ubicació de serveis bàsics a una distància màxima de quinze minuts caminant per als ciutadans i aposta per una ciutat justa (respectuosa amb les persones), humana (que afavoreix una mobilitat sostenible i anul·la desplaçaments innecessaris) i sostenible (respectuosa amb el medi ambient).

El tema de l’any, La ciutat saludable, és un tema transversal que engloba diferents destacats de programació.

En primer lloc, la ciutat de les persones, aquella ciutat que té en compte l’arquitectura per a persones i col·lectius vulnerables.

En segon lloc, la ciutat-barri, aquella ciutat que tant propicia un urbanisme de proximitat i una mobilitat sostenible com és capaç d’adaptar-se als canvis .

Finalment, la ciutat mediterrània, la ciutat que es construeix tenint en compte les característiques climàtiques, culturals i socials pròpies del Mediterrani, i que està compromesa globalment amb la sostenibilitat mediambiental. 

El cap de setmana del 24 i 25 d’octubre, tornarem a gaudir de l’arquitectura de l’arquitectura de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i l’Hospitalet de Llobregat, el 25 d’octubre de Vilassar de Dalt, i el cap de setmana del 14 i 15 de novembre de Sant Joan Despí.  

Per a més informació:

Home

Torna el 48h Open House BCN, el festival d’arquitectura de Barcelona
Comparteix:
Etiquetat a: