CAFUR torna a col.laborar amb el Festival 48h Open House Barcelona

El proper cap de setmana 27 i 28 d' Octubre arriba el festival 48h Open House Barcelona 2018 amb el lema “Desvestim l’arquitectura”. Un any més CAFUR col.labora amb el Festival com a patrocinador de l' Open Foto.

Vols participar-hi ? Més informació a continuació...
CAFUR torna a patrocinar Open Foto
L’Open Foto et convida a capturar la imatge d’un edifici o un aspecte de qualsevol dels que estan inclosos al cap de setmana del 48h Open House Barcelona 2018.

Qui hi pot participar?

Qualsevol persona major de 16 anys que hagi visitat algun dels edificis del 48hOpenHouseBCN i que vulgui aportar la seva visió fotogràfica del que ha vist. 

Com han de ser les fotografies?

Han de ser d’un edifici o d’un detall d’algun dels edificis que hagis visitat durant el cap de setmana del 48h OpenHouseBCN.

Han de ser fotografies que no hagin estat premiades ni reconegudes en cap altre concurs.

Es permet retocar les fotografies, sempre que sigui per aplicar-hi filtres globals que en millorin la qualitat (contrast, llum...).

No s'admetran composicions fotogràfiques (afegir o treure elements, barrejar fotos o modificar la composició original, per exemple).
Veure tota la informació al nostre blog
Twitter LinkedIn
Balmes, 30. 08007 Barcelona   T (+34) 93 318 23 74    www.cafur.es
Cambiar la teva subscripció    |    Ver online
D'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d'abril de 2016, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la informació i Comerç Electrònic, rep aquesta newsletter perquè la seva adreça de correu electrònic forma part d'un fitxer de Contactes responsabilitat de Cafur Gestiona, S.A. perquè ens l'ha facilitat vostè o ens ha donat el seu consentiment, amb la finalitat de rebre notícies i informació comercial. Pot exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per via e-mail a protecciondedatos@cafur.es, adjuntant DNI i indicant el dret que es vol exercir.