Això sembla…per fí hi ha una data que els experts consideren més que factible.

Segons un article publicat a a web de l’ Ajuntament de Barcelona, està previst que l’any 2026 finalitzi la construcció del Temple Expiatori de la Sagrada Família, obra de l’arquitecte Antoni Gaudí.

I hauran passat 144 anys de la primera pedra. De moment, es treballa a ple rendiment per a avançar les obres.

acabar la sagrada familia

Fa 133 anys que l’arquitecte Antoni Gaudí va començar a construir la Sagrada Família, una obra faraònica que està previst que culmini l’any 2026.

Actualment, les obres se centren en la construcció de les sis torres centrals: la dedicada a la Mare de Déu, situada a l’absis i que ja s’han construit 60 metres, i les quatre torres dels Evangelistes que arribaran a 135 metres d’altura i envoltaran la torre de Jesús, situada just sobre la Sala de Creuer.

No serà però fins el 2020 que es podrà veure un canvi radical en la fisonomia del Temple, tot i que a partir del 2017 es podrà començar a intuir.

L’edifici de la sagristia, la novetat del 2015

Una de les novetats més visibles d’aquest any és la sagristia, una construcció situada a la banda muntanya que ja encara la fase final. És la primera part de la Sagrada Família que dóna directament al carrer, concretament als carrers Provença i Sardenya.

Aquesta edificació formarà part d’un conjunt més gran format per una altra sagristia, el Baptisteri i la capella del Santíssim i de la Penitència, que se situaran a les altres cantonades. Totes elles quedaran unides per un claustre.

Altres novetats destacades són l’acabament del segon porxo de la porxada de la façana de la Passió, amb 8 columnes fetes a la banda muntanya de les 18 previstes així com la restauració del pinacle de la torre de Sant Tomàs, també a la mateixa façana. I és que les tasques de restauració són i seran contínues per conservar una obra faraònica.

 

Font:

http://lameva.barcelona.cat/eixample/ca/noticia/onze-anys-per-culminar-la-sagrada-famzlia

Falten onze anys per acabar la Sagrada Família
Comparteix:
Etiquetat a:    

Un pensament en “Falten onze anys per acabar la Sagrada Família

Els comentaris estan tancats.