Quan el gegant de la tecnologia posa l’ ull en un sector és que té potencial i probablement serà part de la nostra vida tecnològica en un futur immediat.

Així,  Apple s’ha proposat ordenar d’una vegada per totes el desastre actual de les cases intel·ligents i de tot l’ embolic que signifiquen diferents estàndards i tecnologies. Es busca, com amb tot el que fa Apple, la senzillesa.

I és que Apple considera que la propera revolució tecnològica passarà a les llars….així que Apple arriba a casa teva (si no hi és ja amb telèfons, tabletes i demés gadgets)

Apple arriba a casa teva

L’app Home, perfectament integrada en la propera versió del sistema operatiu iOS 10, oferirà als usuaris una forma senzilla i segura de configurar, gestionar i controlar els sistemes domòtics, de manera remota o asseguts còmodament a la sala amb Apple TV. I no només això, Home no és només una app per iPhone o iPad: permetrà controlar llums, càmeres, alarmes o porters automàtics des de l’Apple Watch, un rellotge que necessita un impuls després de l’ èxit de la competència.

La simplicitat és una de les senyes d’identitat de la firma de la poma i es trasllada als seus nous llançaments. Així, l’ app Home proposa controlar cada dispositiu de manera individualitzada o sincronitzar-se en grups segons el seu ús i moment del dia.

Aquesta fórmula permet programar l’app perquè, per exemple, les persianes s’aixequin i l’alarma es desconnecti a l’hora d’aixecar-se o s’apaguin tots els aparells electrònics i es tanquin les portes amb clau quan ens anem a dormir.

A més suporta la funcionalitat 3D Touch incorporada recentment pels dispositius d’Apple i que fa que la pantalla sigui sensible a diferents tipus de pressió. D’aquesta manera, amb un únic gest però aplicant diferent força amb els nostres dits, podrem veure les imatges recollides per la càmera del intèrfon de casa nostra i, alhora, obrir la porta.

 

Font: Idealista / Apple / Cnet

 

Apple arriba a casa teva amb l’app Home
Comparteix:
Etiquetat a: