L’ edició número 19 del Barcelona Meeting Point 2015 – BMP 2015 se celebra del 21 d’octubre al 25 d’octubre al recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira Barcelona. L’ edició d’ aquest any 2015 comptarà amb la participació de 280 empreses participants de 15 països i 19 jornades i 87 ponents en el seu Symposium Internacional.

Quan sembla que tots els experts del sector coincideixen en els sòlids símptomes que conviden a l’optimisme del sector immobiliari espanyol, BMP 2015 reunirà els grans fons internacionals que tenen a Espanya com a primer objectiu de les seves inversions europees.

Barcelona-Meeting-Point-2015b

En la presentació del propi saló, el president de Barcelona Meeting Point, Enrique Lacalle, ha explicat que “Espanya és el primer país de preferència per invertir a Europa pels principals fons d’inversió internacionals i figura com a tercer país d’Europa en inversió immobiliària “.

I també ha comentat que “tot són bones notícies en el sector immobiliari: fins a agost de 2015 la venda d’habitatges ha augmentat un 12% encadenant 12 mesos consecutius a l’alça, el nombre d’hipoteques sobre habitatges ha crescut un 21,8% en el primer semestre de l’any amb 14 mesos seguits d’ascensos; …, el nombre d’habitatges iniciats a Catalunya ha augmentat un 50% en el primer semestre de l’any … “.

Així, entre les bones notícies sobre el sector i l’ optimisme generalitzat Barcelona Meeting Point s’ha presentat amb solidesa i encara la seva 19a edició amb optimisme. Hi participen 280 empreses procedents de 15 països. El seu president ha destacat que “a BMP 2015 hem fet una gran aposta per la qualitat, la internacionalitat i per atreure compradors “.

BMP15

Què destaca al  BMP 2015

2a edició del Clúster “Shop in Barcelona. Real Estate “: Entre les novetats que presenta BMP 2015, destaca la renovació del Clúster” Shop in Barcelona. Real Estate “. El seu objectiu és posar en contacte a les empreses immobiliàries espanyoles amb inversors i agents de la propietat dels principals països d’Europa (França, Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Països Escandinaus, Alemanya, Suïssa …).

2n Barcelona Funds Meeting: El BMP 2015 acollirà la celebració del 2n Barcelona Funds Meeting, amb la col·laboració de APCE, IESE, ESADE, EPRA, RICS, AECC i MRH. Es tracta d’un programa especial que reunirà els principals fons d’inversió internacionals durant el 21 i 22 d’octubre.

 

Comença l’esdeveniment immobiliari de l’any: Barcelona Meeting Point 2015.

No us el perdeu!

http://www.bmpsa.com/ca/queescemp/presentacion.html

 

Barcelona Meeting Point 2015, del 21 al 25 d’ Octubre a la Fira
Comparteix:
Etiquetat a: