El Barcelona Meeting Point 2016 (BMP) obre les seves portes dimecres 19 d’octubre a la Fira de Barcelona.

Amb un total de 312 expositors procedents de quinze països i amb  22.000 metres quadrats, un 15% superior a la de l’ edició de l’any passat, l’edició d’enguany incidirà en l’enfoc social de l’habitatge amb la celebració de diverses xerrades gratuïtes per al públic general per tal d’informar sobre els aspectes clau per comprar i vendre pisos entre particulars.

Barcelona-Meeting-Point-2015b

El BMP mantindrà el seu tradicional enfoc professional i inclourà una àrea sobre reformes amb empreses especialitzades en la rehabilitació.

També comptarà amb una sessió sobre construcció accessible, per conscienciar el sector de la conveniència de tenir en compte les necessitats de les persones amb alguna discapacitat.

L’organització del saló creu que es tornaran a superar els 10.000 visitants professionals, i també preveu més públic general que en 2015 per l’augment d’expositors i les noves propostes d’ aquesta edició.

 

 

 

barcelona meeting point

 

El BMP tornarà a reunir per tercer any a més de 40 grans fons d’inversió nacionals i internacionals al Barcelona Funds Meeting.

El simposi professional d’aquest any comptarà amb 92 ponents, dels quals un terç estrangers i  tractarà temes com els efectes del Brexit sobre l’immobiliari espanyol -que s’auguren bons per la captació d’empreses i inversions-; la nova situació de la banca i l’immobiliari; la transformació urbanística per grans projectes esportius, com l’O2 de Berlín i l’Espai Barça a la capital catalana; noves polítiques d’habitatge; habitatge assequible; inversió estrangera; inversió hotelera i noves tecnologies.

Per al públic professional, també es presentarà l’estudi Perspectives del mercat de l’habitatge 2016-2018, elaborat per Anticipa i dirigit pel catedràtic d’Economia Aplicada de la UAB Josep Oliver.

Les xerrades immobiliàries divulgatives per al públic general tindran lloc el dissabte al matí i es divideixen en quatre eixos: idees bàsiques que conèixer a l’hora de vendre o comprar un habitatge; el que cal saber sobre les hipoteques per evitar sorpreses i problemes; pautes sobre eficiència energètica i per reformar un habitatge usat, i anàlisi del mercat residencial a Barcelona ia l’àrea Metropolitana.

 

Comença l’esdeveniment immobiliari de l’any: Barcelona Meeting Point 2016.

No us el perdeu!

http://www.bmpsa.com/es/queescemp/todo-acerca-de-bmp-2010.html

 

Barcelona Meeting Point 2016, del 19 al 23 d’ Octubre a la Fira
Comparteix:
Etiquetat a: