Barcelona Meeting Point 2018. Organitzat per El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​celebrarà la seva 22a edició del 25 al 28 d’octubre d’ aquest any. S’ ha consolidat com el Saló Immobiliari més important d’Espanya.

De caràcter anual, desde la seva fundació el 1997 és la cita d’obligada assistència de l’immobiliari a la tardor. Dirigida al gran públic i al visitant professional el Barcelona Meeting Point 2018 permet al visitant professional contactar amb les personalitats més rellevants del sector, conèixer les millors oportunitats de compra i inversió, aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària i les noves tecnologies aplicades al sector, trobar inversors per a un producte determinat i, en definitiva, fer negoci.

barcelona meeting point 2018

El comprador final troba a BMP la major oferta de productes i serveis immobiliaris per a ús personal o per a inversió, des d’habitatges de primera i segona residència a locals comercials, oficines i pàrquing, naus industrials, solars o habitatges unifamiliars o aparellades, tant de lloguer com de compra.

Un “nou” BMP

L’esdeveniment ha estat redissenyat per reforçar el seu caràcter internacional i aprofitar els atractius de la capital catalana. I cal destacar l’aposta per la generació dels ‘millennials’.

Des del saló es busca liderar la innovació i la revolució tecnològica del sector immobiliari veient que han aparegut nous negocis, noves eines i noves formes de relacionar-se amb els clients.

El BMP vol convertir-se en un referent a nivell mundial i atraure talent a partir de les generacions més joves. Els ‘millennials’ ocuparan un lloc molt important en els debats i ponències, amb la intenció d’aportar noves idees que permetin solucionar els problemes d’habitatge que afecten aquest col·lectiu, segons informa Europa Press.

Aquest redisseny, segons els seu president Jordi Cornet busca reforçar “el seu caràcter internacional“, i “apropar-lo a la ciutat de Barcelona per poder aprofitar tots els atractius que té aquesta ciutat única al món, redissenyant el pla d’exposició per millorar l’experiència de visita de la fira, apostant per les darreres tendències i innovacions del sector, comptant amb un Symposium que reunirà els principals players internacionals, creant un ampli programa d’activitats de networking, i preocupant-i proposant solucions socials als reptes que planteja el mercat de l’habitatge “.

 

Font: 

BMPSA.com 

eleconomista.es

lavanguardia.com 

Barcelona Meeting Point 2018
Comparteix:
Etiquetat a: