A partir del 6 d’ Octubre i durant 4 dies, el BNEW, Barcelona New Economy Week,  mostrarà els reptes i oportunitats que portarà la nova economia. Organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Barcelona New Economy Week oferirà un programa de ‘networking’ físic i virtual amb un gran nombre d’oportunitats de negoci. Serà un esdeveniment diferent i únic per la seva naturalesa híbrida; un event físic amb el suport d’una plataforma digital d’última generació perquè tothom hi pugui estar present. 

barcelona new economy week

Què trobarem al Barcelona New Economy Week 

Durant els 4 dies de durada del BNEW hi haurà 300 speakers distribuïts en 30 debats + 25 entrevistes + 12 inspirational talks +10 keynote speeches + 25 panells sectorials. El programa connectarà entre si a cinc grans sectors d’activitat com són la logística, l’immobiliari, la indústria digital, el eCommerce i les zones econòmiques.

Es posarà el focus d’interès en els reptes, oportunitats i amenaces que portarà la nova economia, amb les seves noves formes de produir, distribuir, comercialitzar i relacionar-se. Es busca connectar a professionals de diferents àmbits perquè facin negocis i intercanviïn opinions i inquietuds que els ajudin a afrontar el futur.

BNEW presenta una interessant proposta basada en pòdiums de coneixement que permetran a tots els participants desenvolupar-se, ampliar coneixements, anticipar-se a el futur i retroalimentar de les opinions d’altres experts en un format sense precedents, àgil i innovador. Els pòdiums estaran formats per Inspirational Talks, debats, panells i entrevistes amb professionals singulars.

 

El BNEW Real Estate

Cada sector d’activitat present en BNEW disposarà d’un programa de debats i panells propi que comptarà amb la participació de destacats professionals. 

En relació al BNEW Real Estate, els debats se centraran al voltant de les noves necessitats que planteja el nou urbanisme, la manca d’habitatge assequible tot i l’abundància de sòl i diners, el futur de la rajola a 2021 a Europa, el futur de el sector hoteler i la restauració de l’immobiliari després de l’estat d’alarma.

 

 

 

Font:

https://www.bnewbarcelona.com/

https://guia.barcelona.cat/es/detall/ bnew-barcelona-new-conomy-week-2020_99400657066.html

https://www.aer-automation.com/bnew-barcelona-new-econom-week-del-6-a l-9-de-octubre-de-2020/

https://www.lavanguardia.com/economia/20200811/482695274181/barcelona-new-economy-we ek-mostrara-retos-oportunidades-traera-nueva-economia-brl.html

 

Adaptació: Jordi Sabater

Comença el Barcelona New Economy Week, el BNEW
Comparteix:
Etiquetat a: