Un any més, des de Cafur, volem aportar el nostre petit granet de sorra a contribuir a una causa social que ens il·lusiona.

Enguany ens hem decidit per col·laborar amb la Fundació Josep Carreras, institució des de la qual es duen a terme projectes d’investigació per curar la leucèmia, que afecta tant a grans com a petits.

A Cafur volem contribuir amb la Fundació Josep Carreras en la lluita contra la leucèmia, sumant il·lusions i esperances. I tots necessitem de la il·lusió col·lectiva per superar moments difícils.

Es per això, que un any més hem decidit enviar la nostra tradicional felicitació nadalenca per correu electrònic. Amb aquest petit gest podrem donar el cost íntegre de la producció i l’enviament per ajudar a la Fundació.

Si sumem tots, la nostra aportació serà més gran, per això l’animem a afegir-­‐ se al nostre propòsit de solidaritat. Tan sols ha d’enviar la seva adreça de correu electrònic a la Srta. Astrid Sánchez (asanchez@cafur.es).

En pocs dies rebrà al seu compte de correu, la nostra felicitació online i podrà saber què hem estat capaços d’aconseguir entre tots.

 

Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres.

 

 

José  Luís  Fuentes  -­‐   Regina  Lahoz

Direcció

 

 

 

 

 

Us desitgem Bon Nadal i un Feliç 2015
Comparteix: