Si aquest Nadal vols donar joguines a l’Hospital Sant Joan de Déu, pots fer-ho amb nosaltres. CAFUR col.labora en la campanya d’enguany

Arriba el Nadal i moltes persones volen donar joguines per als nens i nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. CAFUR col.labora en la campanya i podeu portar les joguines fins el proper 16 de Desembre a les nostres oficines de Barcelona, al carrer Balmes 30. 

recollida de joguines

Abans que res, és molt important tenir en compte el següent: les joguines per l’ Hospital SJD no poden ser joquines usades. La raó és simple, les joguines usades requereixen una neteja que l’ Hospital no pot fer. És imprescindible que no hi hagi cap risc de perjudicar la salut dels nens i nenes ingressats, que poden tenir les defenses baixes. 

Com han de ser les joguines que podem rebre a l’Hospital?

Les joguines pels nens de l’ Hospital (de 0 a 18 anys!!!) només poden ser NOVES i A ESTRENAR, de contingut adient pels infants (no bèl·liques, no sexistes …) i amb el distintiu CEE, per tal de garantir que reuneixin les condicions higièniques i de seguretat establertes per la Comunitat Econòmica Europea. Tampoc poden ser peluixos doncs acumulen molta pols.

Ja ho sabeu, si voleu col.laborar, us esperem. El plaç acaba el proper 16 de Desembre.

I moltíssimes gràcies

CAFUR col.labora en la campanya de recollida de joguines per Sant Joan de Deu
Comparteix:
Etiquetat a: