Regina Lahoz, Directora General de CAFUR forma part de la candidatura al COAPI de Barcelona encapçalada per Francesc Quintana. 

Candidatura al COAPI de Barcelona

Com explica Francesc Quintana en el seu blog:

Diuen que si vols arribar ràpid vagis sol, però si vols arribar lluny has d’anar acompanyat, jo afegiria BEN acompanyat.

D’una de les coses que estic més orgullós en la meva vida és d’haver sabut triar bons companys de viatge, tant en la meva vida personal amb la Isabel, com a Vivendex amb el Manel Roger.

En aquest projecte, l’equip és bàsic, són ells mateixos els que em diuen que gran part del protagonisme recaurà sobre el president, i la majoria són de caràcter discret, i prefereixen aparèixer poc a les fotografies, però tots ells tenen en comú ser grans professionals i sobre tot grans persones.

Per mi el més simple hauria estat fer un equip agafant companys i amics del meu entorn més proper, però crec que això ni hauria reflexat la realitat del sector ni molt menys l’amplitud territorial que té el COAPI de Barcelona.

Veure l’ entrada al blog de Francesc Quintana

 

Candidatura al COAPI de Barcelona de Francesc Quintana
Comparteix: