Definir el que podem considerar com cases amb vistes és relativament fàcil. El que potser no és tant fàcil és trobar una selecció. Perque, quina és la vista que preferim? La platja, les muntanyes, muntanyes amb neu, muntanyes amb boscos frondosos, un llac, el desert ? 

Què és el primer que algú de nosaltres voldria veure al sortir al balcó, al treure el cap per una finestra? La veritat és que no és fàcil així que començarem un viatge visual per algunes cases que probablement despertin molt enveja. Sana, això sí. 

Cases amb vistes, les 5 millors?

1 ) Marxem cap a Alaska: Hidden Bay Retreat

Hidden Bay Retreat és considerada una de les millors cases del món per escapar-se i passar una estona, llarga o no, ben tranquil. L’accés no és evident. Només és possible arribar-hi en vaixell o per l’aire….helicòpter o avioneta,o paracaigudes. 😎😎

 

2 ) Tornem cap aquí: Tagomago, Eivissa

Situada a menys d’un quilòmetre de la costa d’Eivissa, Tagomago és una les poques illes privades de la Mediterrània. Hi solen venir grans personalitats o personatges famosos. Potser millor anar-hi a l’ hivern, per trobar un preu menys alt ja que en ple estiu, el lloguer per setmana pot arribar als 200.000 euros.

 

3) Saltem al Carib, on hi ha molt per triar: Casa Kimball

Quan feiem la selecció, hi ha un lloc on és difícil triar, el Carib. Però una revista de viatges ens ha posat sobre la pista. La Casa Kimball, a la República Dominicana. Aquesta luxosa casa de quasi 2000 metres quadrats es troba una zona de penya-segats que permet unes vistes meravelloses des de pràcticament qualsevol lloc. 

 

 

4) I no podem oblidar Hawaï: Slaughterhouse Beach

Es troba molt aprop de Maui, paradís del surf. Dissenyada per Olson Kundig, es divideix en tres cases conectades, i cadascuna amb les seves funcions característiques: una per a convidats, una altra per a habitacions i l’última per àrea comuna. 

 

 

5) I acabem al Japó, a Omaezaki

Dissenyada per l’estudi d’arquitectura TAPO i situada a la ciutat japonesa de Omaezaki té una posició privilegiada i vistes a l’oceà Pacífic. Pràcticament sense obstacles al voltant, es tenen les millors vistes.

 

 

Realment difícil.

 

Font:

https://www.idealista.com/news/deco/casas-de-ensueno/2019/08/22/777177-la-casa-del-horizonte-con-las-mejores-vistas-al-mar-desde-casi-cual quier-angulo

https://loff.it/viajar/hoteles/casa-kimball-hotel-privado-en-republi ca-dominicana-179624/ 

https://hotbook.com.mx/l as-casas-con-las-mejores-vistas-del-mundo/

https://www.habitissimo.es/ideas/las-c asas-con-mejores-vistas-del-mundo

http://hiddenbayr etreat.com/

 

 

 

Cases amb vistes, amb molt bones vistes
Comparteix:
Etiquetat a: