CASTELLDEFELS
RACONADA / VDA.CONSTITUCIÓ 

Ref.: V75108 
Preu: 144.000€

 

PIS EN VENDA

Habitatge de 55 m² amb terrassa de 9,50 m², útil 45 m², 2 dormitoris (1 doble exterior a carrer 1 individual), 1 bany, saló exterior amb sortida a terrassa, sòls gres, tancaments d´ alumini lacat en blanc, portes sapelly, garatge exterior, any construcció (1964), exterior, zona comunitària amb piscina, jardí i amb parc infantil. Estat certificació: en tràmit. IMMOBLE D’ENTITAT BANCÀRIA. FINANÇAMENT DE FINS A 100%.

 

 

 


Nota important:

La informació actualitzada i vàlida contractualment és la que es troba a la web. En aquesta pàgina concreta es reprodueix el pis seleccionat que s’ envia junt amb la newsletter corporativa de CAFUR.

Si vostè visita aquesta pàgina en un mes diferent al del títol, preguem visiti la web de CAFUR per tal de tenir la situació concreta del pis en qüestió.


CONTACTAR

T (+34) 93 318 23 74

 cafur@cafur.es


Departament de Vendes de CAFUR

L’assessorem en la compravenda dels seus immobles
L’equip de vendes de Cafur té un ampli coneixement del mercat immobiliari i l’assessorarà en la compravenda del seu immoble. La nostra àmplia xarxa de col·laboradors ens permet conèixer en cada moment aquells llocs on una inversió determinada pot donar els millors resultats. A Cafur li proporcionem informació exhaustiva i un servei de qualitat, obtindrà valoracions a preu real de les seves propietats i li estalviarem temps en totes les seves gestions.

seleccio-pisos-venta-cafur

Vull Vendre el Meu Inmoble

⇒ Castelldefels – Raconada

 Selecció Abril 2017

Comparteix: