Desde La Bioguia ens arriba un interessant article: com crear una casa eco-friendly. Un tema molt en boca de tots i que serà, en un futur proper, sino ja mateix, una prioritat.

Una llar amigable amb el medi ambient, o eco-friendly ,  és més que una moda, és una de les principals tendències de decoració a nivell mundial. Es busca la creació d’ espais sostenibles amb dissenys moderns i detalls orgànics.

A l’interior de la casa es poden establir dos ambients en els quals aquesta tendència tingui major impacte i en els quals es du a terme més del 60% del total de les rutines de la llar: el bany i la cuina.

Per això que especialistes en la indústria ho han estudiat i desenvolupat una sèrie d’  idees que permetran convertir la teva llar en un espai 100% amigable amb el medi ambient .

una-casa-ecofriendly

Color:  Una correcta decoració eco-friendly es basa, en gran part, en l’adequada combinació de colors inspirats en la naturalesa pel que tonalitats com gris pedra, verd molsa, blau i celeste, són els bàsics per a un estil “verd “.

Il·luminació: La llum natural és un dels principals elements en la decoració de la llar, però, comptar amb una segona font d’il·luminació farà que es complementi al màxim la decoració donant-li un toc visualment elegant als diferents ambients.

Mobiliari: Atreveix-te a transformar, reutilitzar i recuperar els teus mobles d’una manera “verda” i intel·ligent.  Mobles amb disseny atemporal i materials naturals amb un toc rústic com el bambú o clàssic com el to de la fusta i el color blanc.

Accessoris: Intenta amb accessoris “verds” que a part de ser amigables amb el medi ambient, compten amb acabats elegants i dissenys moderns.

Aixetes: Una llar Eco friendly és un espai amb una alta cultura de la cura de l’aigua, per això és molt important que aquests complements comptin amb diversos sistemes d’estalvi del vital líquid, ara la tecnologia Spot resist i motion sense.

Podeu llegir més a l’ article original…

http://www.labioguia.com/notas/consejos-para-crear-un-hogar-eco-friendly

Com crear una casa eco-friendly
Comparteix:
Etiquetat a:    

Un pensament en “Com crear una casa eco-friendly

Els comentaris estan tancats.