A ningú, o a quasi ningú li pot sorprendre aquest titular. La frase “Jo ho compro quasi tot per Amazon” il.lustra com el comerç electrònic forma part de les nostres vides i per tant comprar una casa a Amazon ja no ens ha de sorprendre.

Actualment, consumim pràcticament de tot per Internet. Millor dit, comprem o podem comprar quasi de tot per Internet. Així que tard o d’ hora algú havia de decidir-se. I en aquest sector un dels líders mundials s’ ha decidit. Amazon empaqueta cases i les envia a domicili. 

comprar casa una amazon

Cal dir que no es pot comprar qualsevol varietat del producte. En aquest cas estem parlant de les cada vegada més demandades Tiny Houses, (cases petites) cases portàtils i que ocupen poc espai (si ho comparem amb el que estem acostumats).

I no oblidem que tot i què rebrem el “paquet” perfectament embolicat, es requereixen esforços suplementaris per la posta en marxa. Vaja, que probablement haguem de col.locar la casa sobre una superfície adaptada o preparada, hi haurà certes connexions a fer (subministres, clavegueram, etc…) i fins i tot els omnipresents tràmits burocràtics amb l’ administració local, provincial, autonòmica o estatal. A saber !

I també és important tenir en compte altres consideracions:

  • Quan visites personalment a un venedor, sovint pots veure exemples del que tenen, en persona i al lloc on definitivament podràs viure. Però quan compres en línia, no és així.
  • És possible que vegis una imatge d’una casa completament construïda i moblada, però que el venedor només proporcioni els materials per construir l’estructura.
  • És aconsellable assegurar-se comprendre exactament el que s’ està rebent pels diners que es paguen. És possible que en alguns casos no es rebin tots els elements essencials com els elements per instal·lar una dutxa o un vàter.
  • S’ han de considerar factors, com el clima, per exemple, que pot afectar a certs materials de construcció i a les necessitats d’aïllament.

Amb tot, pots comprar una bonica i petita casa a Amazon.

I hi ha realment bastanta varietat: 

Allwood Bella,  

Model Cozumel

És una tendència ? És una realitat ? Acabarem comprant només per Internet i ens ho enviaran tot al domicili?

En el cas de l’ habitatge és probable que tinguem una barreja de noves tecnologies per mostrar la futura vivenda (realitat augmentada, realitat virtual, 3D…), noves tecnologies per construïr-la (impressió 3D), i perquè no, noves tecnologies de comercialització.

EL cas de la venta de les Tiny Houses té l’ atractiu de que l’ enviament és factible. És a dir, al final tot allà ja fabricat (pre-fabricat) és susceptible de ser transportat.

No és tant clar en el cas de les vivendes amb el format que tots identifiquem…però temps al temps.

Un cas recent, inicis de 2018, va ser la noticia de que Altamira, la filial immobiliària del Banc de Santander havia arribat a un acord amb Amazon per vendre pisos a través del gegant de comerç electrònic.

Al final arribem a la conclusió de que es vendran cases per Internet. Sí, evidentment, ja es fa.

Però només s’ enviaran les que permetin aquesta opció.

En qualsevol cas, de moment Amazon segueix innovant

 

 

 

 


Font:

https://www.revistaad.es/decoracion/diseno/articulos/amazon-envia-casas-a- domicilio/21298 

https://es.digitaltrends.com/tendencias/comprar-casas-e n-amazon/ 

https://urbantecno.com/tecnologia/com prar-casa-amazon

Comprar una casa a Amazon és possible.
Comparteix:
Etiquetat a:        

Un pensament en “Comprar una casa a Amazon és possible.

Els comentaris estan tancats.