Eva Brunet

 

Arriba l’Eva, amb l’aura que desprenen aquelles persones que sembla que hagin viscut diverses vides i n’hagin acceptat la part més bona i la menys, perquè estimen viure-les. L’Eva dona pau, inspira tendresa, emoció i sobretot confiança. No és d’estranyar que la secretaria de direcció de CAFUR emani aquestes emocions. Parlar amb ella és com parlar amb la part més humana d’una marca que ja de per si ho és molt d’humana. Penso al moment que serà una bona entrevista i al cap d’una estona noto clarament que no m’equivocava, és l’entrevistador qui ha d’estar a l’altura d’aquesta enamorada de Paul Auster, de Kees Van Dongen, de Star Trek i de la vida en general. Pels adeptes, a CAFUR, l’Eva és sense dubte la consellera Deanna Troi.

 

Com arribes a CAFUR Eva? 

Si t’ho explico no em creus. 

 

Prova-ho! 

Coneixia a la Regina d’anys enrere i feia temps que no hi parlava, amb l’afegit que havia tingut problemes amb el mòbil i havia perdut molts contactes. Just el dia que estava preparant l’aniversari de la meva mare aquí a prop de CAFUR, hi vaig pensar, vaig buscar el seu contacte i li vaig enviar un missatge. “Com estàs?”. De seguida em va contestar amb un “On ets?”

 

La cosa es posa interessant! 

Doncs espera’t! En explicar-li on era em va dir “ara vinc”. I va venir volant i em va dir que just el dia abans havia estat pensant en mi, que hi havia una vacant a CAFUR que portava el meu nom. Que on estava treballant?

 

I tu què feies? 

Just en aquell moment, professionalment estava a l’atur, tot tenint en compte que soc molt fidel a les empreses on treballo i que sempre em venen a buscar. A l’última les coses no havien anat bé. Així que… De seguida ens vam entendre!

 

Sembla de pel·lícula! 

I tant, cosa del destí!!! D’això ara ja fa 6 anys!

 

Déu-n’hi-do! I després de sis anys, n’estàs contenta? 

Molt, jo necessito admirar a les persones amb les qui treballo, no només professionalment, també com a persones. I la Regina ho té tot, és una gran professional i una gran persona amb qui gaudeixo compartint-hi el dia a dia professional, ella em fa créixer com a persona i com a professional.

 

Perquè els clients de CAFUR trien CAFUR, Eva? 

CAFUR és una empresa familiar, una gran família, és empàtica, respectuosa, afable, experta i amb molta experiència. Ens trien perquè la nostra marca emana aquesta combinació. 

 

No és la primera vegada que sento que les empreses s’assemblen als seus líders i per tal com tu les defineixes a les dues, sembla que sigui així.

Així és, totes dues s’emmirallen, i per això m’agrada treballar aquí. 

 

¿Què implica ser secretaria de direcció?

Jo puc parlar de mi i de l’encaix que tinc dins la marca. Soc una persona emocional, les vivències externes me les faig meves, procuro escoltar i entendre els processos pels quals viu la gent. Va més enllà de ser eficient i fer les coses bé, va de ser-hi quan s’hi ha de ser, entendre el moment en el qual s’està i provar de sumar sempre.

 

Empatia a galledes! 

Ho soc molt! I vivim en una societat que cada cop hi renuncia més. Cada dia provo de fer les coses bé per mi i pel meu entorn, per acabar al dia amb un balanç positiu per ser fidel a mi mateixa i no defraudar-me, tant a la feina com a la vida en general.

 

En un món on cada cop l’empatia queda més apartada, on quedarà el posicionament d’una marca emocional i propera? 

No en tinc cap dubte que la nostra proximitat, serà un tret diferencial i positiu… 

 

Moltes gràcies per aquesta estona! 

A tu!  

 

 

Vols conèixer CAFUR per dins? Aquí tens més entrevistes amb el personal de l’empresa

Coneixent a Eva Brunet, Secretaria de Direcció a CAFUR
Comparteix:
Etiquetat a: