L’European Prize for Architecture 2016 és un dels premis més destacats en el món de l’arquitectura i aquest 2016 l’ ha guanyat l’ estudi d’arquitectes LAVA (Laboratory for Visionary Architecture), creat pels arquitectes alemanys Chris Bosse, Tobias Wallisser i Alexander Rieck al 2007 i que té seu a Berlín, Stuttgart i Sidney. Els projectes de LAVA inclouen edificis i projectes de planificació urbanística a Alemanya, els Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Kazakhstan, Etiòpia, Xina, Austràlia, Països Baixos, Mèxic, Corea del Sud i Suècia.

LAVA combina amb èxit el treball digital, amb els principis estructurals de la natura i les últimes tecnologies de fabricació digital per construir més amb menys. Els projectes de LAVA van des de centres urbans i organització de veïnats a aixecar cases fetes d’ampolles, de mobles a hotels i aeroports. 

A l’avantguarda d’una nova generació inconformista i inventiva en l’arquitectura, LAVA té un tipus d’ arquitectura que serveix de pont entre el somni i el món real. La firma opera com un centre de pensament únic i amb sucursals ubicades estratègicament a tot el món. A la seva plantilla hi té arquitectes, dissenyadors, planificadors, enginyers, arquitectes paisatgistes, dissenyadors d’interiors  per proporcionar solucions arquitectòniques d’avantguarda per a clients internacionals d’alt perfil.

A continuació algunes espectaculars imatges dels seus projectes:

BIONIC TOWER

2016-11-projectes-de-lava_bionic_tower_01

JUNGLE PLAZA

2016-11-projectes-de-lava_jungleplaza

RUSS THE BUS – BIBLIOTECA MÒBIL

2016-11-projectes-de-lava_russthebusmobilelibrary

TIVOLI TERRACE

2016-11-projectes-de-lava_tivoliterrace

UTS TOWER

2016-11-projectes-de-lava_uts_tower_night

 

 

Font article:

http://www.europeanarch.eu/press-release-european-prize-for-architecture-2016.html   

https://www.idealista.com/news/inmobiliario/construccion/2016/09/22/743641-los-megaproyectos-del-ganador-de-los-premios-europeos-de-arquitectura-2016 

http://www.archdaily.com/795456/lava-awarded-the-2016-european-prize-for-architecture  

 

 

Els grans projectes de LAVA, els guanyadors del European Prize for Architecture 2016
Comparteix:
Etiquetat a: