Desde la web de l’ Ajuntament de Barcelona, i en concret des d’ El Digital de Barcelona,

logo_eldigital

us seleccionem l’ article sobre Barcelona i els seus museus, i us adjuntem un video.

Al post hi diuen:

A Barcelona hi ha 55 museus i grans centres d’exposicions. L’esplanada de Montjuïc, amb el MNAC, el CaixaForum i el pavelló Mies van der Rohe, entre altres, s’ha convertit en l’epicentre de l’oferta cultural de la ciutat.

Barcelona és una ciutat amb una gran oferta d’oci cultural. De fet, en tota la ciutat hi ha 55 museus i grans centres d’exposicions segons les últimes dades oficials de l’Ajuntament. L’oferta és tan extensa com variada i hi ha museus dedicats a totes les temàtiques. Tot i que gran part dels centres culturals estan dedicats a l’art, també n’hi ha altres que tenen un especial interèsarquitectònic, com per exemple el pavelló Mies van der Rohe o la Pedrera. Laciència, amb el Museu de Ciències Naturals o el Museus Geològic del Seminari de Barcelona, o la història, amb el Museu Marítim o el Museu d’Història, també tenen un lloc a la ciutat.

Durant el 2013, els museus de Barcelona van rebre pràcticament 21 milions de visitants, una xifra que demostra el gran interès que desperten els museus de la ciutat. A més, la valoració dels ciutadans respecte a l’oferta museística de la ciutat va ser molt positiva l’any passat, i gairebé va arribar als vuit punts. Entre els museus més coneguts es troben els que estan dedicats a artistes vinculats especialment amb Barcelona, com el Museu Picasso, la Fundació Joan Miró o la Fundació Antoni Tàpies.

VEURE RESTE ARTICLE

 

Els museus de Barcelona
Comparteix:
Etiquetat a: