BARCELONA CIUTAT
PRÍNCEP D’ASTÚRIES – LESSEPS ( VILA DE GRÀCIA )

Ref.: V02040 
Preu: 550.000€

VIURE A GRACIA , TOTA UNA EXPERIÈNCIA DE CALIDESA

AMB ELS SEUS VEÏNS I COMERÇOS.

Habitatge 146 m², 15 m² de terrassa, 4 dormitoris  (1 suite exterior , 1 doble,  2 individuals),  2 banys 6m² y 3,87 m², cuina 8,73 m², saló 29,68 m², sòls (parquet / gres), calefacció,tancaments d´alumini lacat en blanc, portes roure, armaris encastrats,  2 ascensors, garatge (opcional), porta blindada, porter automàtic, exterior, orientació (Tarragona), assolellat, Estat certificació: en tràmit , bona distribució,  Metro Lesseps.

 

 

 


Nota important:

La informació actualitzada i vàlida contractualment és la que es troba a la web. En aquesta pàgina concreta es reprodueix el pis seleccionat que s’ envia junt amb la newsletter corporativa de CAFUR.

Si vostè visita aquesta pàgina en un mes diferent al del títol, preguem visiti la web de CAFUR per tal de tenir la situació concreta del pis en qüestió.


CONTACTAR

T (+34) 93 318 23 74

 cafur@cafur.es


Departament de Vendes de CAFUR

L’assessorem en la compravenda dels seus immobles
L’equip de vendes de Cafur té un ampli coneixement del mercat immobiliari i l’assessorarà en la compravenda del seu immoble. La nostra àmplia xarxa de col·laboradors ens permet conèixer en cada moment aquells llocs on una inversió determinada pot donar els millors resultats. A Cafur li proporcionem informació exhaustiva i un servei de qualitat, obtindrà valoracions a preu real de les seves propietats i li estalviarem temps en totes les seves gestions.

seleccio-pisos-venta-cafur

Vull Vendre el Meu Inmoble

 

Ref: BARCELONA CIUTAT
PRÍNCEP D’ASTÚRIES – LESSEPS ( VILA DE GRÀCIA )

Comparteix: