El passat dijous 30 de novembre del 2017 es va procedir a l’ entrega de premis Open Foto 2017 ( patrocinats per CAFUR ) i Open Sketch 2017 del Festival 48h Open House BCN. L’ acte va tenir lloc a la Fundació Enric Miralles, al Passatge de la Pau, 10 bis de Barcelona

Com han comentat desde l’ organització del Festival:  LA PELL DE L’ARQUITECTURA, el tema de l’edició 2017 del Festival, ha provocat mirades artístiques d’alta qualitat, a través de la fotografia i la il·lustració, arts amb les quals els concursants han expressat la seva visió testimonial sobre la relació entre persones/ciutadans-es i arquitectura”.

L’#OpenFoto convidava a capturar la imatge d’un edifici o un aspecte de qualsevol dels que estaven inclosos al cap de setmana del 48H Open House BCN.

El concurs que fotografia l’arquitectura en què el fotògraf utilitza més eines, treballa amb temps i s’allunya del concepte “instantània”. L’edició d’enguany ret homenatge a l’arquitecte Josep Llobet, amic del 48H OPEN HOUSE BCN que va estar molt implicat des dels seus inicis, contribuint a que aquest Festival comptés cada cop amb més suport i amics.

La fotografía guanyadora del #OpenFoto17 PREMI JOSEP LLOBET ha estat per a Paolo Calarco, que va fotografiar la Biblioteca de Sant Antoni – Joan Oliver, obra de RCR arquitectes 2017 

 

Entrega de premis Open Foto 2017

A continuació unes imatges del premiat i de l’ entrega de premis per part de Regina Lahoz de CAFUR, Serveis Immobiliaris de Proximitat:

Entrega de premis Open Foto 2017

Entrega de premis Open Foto 2017

 

Entrega de premis Open Foto 2017

 

Entrega de premis Open Foto 2017

Per a més informació:

http://www.48hopenhousebarcelona.org/ca/openfoto-2017-premi-josep-llobet

http://www.48hopenhousebarcelona.org/ca/activitatopensketch

Entrega de premis Open Foto 2017
Comparteix:
Etiquetat a: