L’acte a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i presidit pel Degà del COAC Lluís Comerón, va servir per glossar la figura d’en Josep Llobet, fer entrega del Premi Open Foto i fer menció d’una selecció d’imatges representatives del concurs Opengram “Interiors de Barcelona”. L’arquitecte Sergi Serra va contribuir en gran manera a fer un sentit homenatge en memòria de l’arquitecte que dóna nom al premi, la seva passió per la professió i el seu suport al festival.

PREMI OPEN FOTO 2013

La foto guanyadora és un contrapicat de la Sala Oval del MNAC. L’autora Sarah Torrents que va ser obsequiada per gentilesa del MNAC amb un passi permanent al museu, va recollir el premi de la mà de Regina Lahoz, en representació de Cafur serveis immobiliaris de proximitat patrocinador del premi.

 

OpenFoto2013 Cafur

open-foto-2013-13968690761_ed6d859354

 

En acabar un còtel a la Sala Picasso, per gentilesa d’Oriol Balaguer i Damm, va propiciar una estona distesa i l’entrega d’un paquet de productes 48h Open House BCN als finalistes d’ambdós premis.

 

Prèviament a l’acte al COAC i en homenatge a en Josep Llobet, vam visitar un habitatge a Ciutat Vella com a exemple proper de la seva arquitectura. Les explicacions de l’arquitecta Natàlia Ojeda ens vam fer apreciar encara més la qualitat de la intervenció i el detall dels acabats.

Imatges: wijkmarkphoto

Veure l’ entrada al Blog de Open House

 

Entrega Premi Open Foto 2013 patrocinat per Cafur
Comparteix: