Quan els fills són en plena edat escolar, la prioritat a casa és que puguin estudiar en les millors condicions possibles. El més habitual és que la pròpia habitació sigui també la zona d’ estudi. Les habitacions per nens són tot un món…un món immens.

La zona d’estudi dins de l’habitació dels nens o adolescents ha de tenir un escriptori compost per taula i cadira, un organitzador i llum directa.

Per afavorir l’estudi, s’ha de comptar amb un escriptori prop del llit que els permeti fer les tasques còmodament. Això implica una taula juvenil llisa i àmplia en la qual distribuir els seus llibres i prestatgeries i calaixos per col·locar la resta de material escolar. La cadira per al racó d’estudi ha de ser ergonòmica.

D’altra banda, avui en dia no és fàcil trobar una habitació infantil / juvenil sense ordinador.

Així, en aquest article et donem algunes idees perquè els vostres fills tinguin les condicions adequades per poder estudiar de forma eficient. Us donarem suggerències a nivell decoratiu i d’ organització de l’ espai. Idees i suggerències molt variades. Mireu, avalueu i escolliu.

Organitzant les habitacions per nens (I): Mobles “a mida” 

Encara que els condicionants econòmics són importants, les solucions “a mida” permeten una flexibilitat alhora d’ organitzar i optimitzar l’ espai d’ estudi. En aquest exemple una de les parets s’ha reservat per a un armari encastat i un escriptori, d’idèntic estil, que, sense ser molt gran resulta més que suficient i compta amb bon espai d’emmagatzematge.

Habitacions per nens 01

O que es pleguen…

Una altra bona solució semblant a l’ anterior consisteix en aprofitar una zona de la llibreria per instal·lar un escriptori plegable.

Habitacions per nens
Nook architects (Idealista)

O que estan amagats…

Taules d’ estudi que s’ amaguen dins d’ altres mòduls de l’ habitació. En aquest cas, un llit a mitjana altura que es combina amb emmagatzematge. El fet d’ estar col.locat tal com es veu a la imatge , s’ aprofita tot l’ espai.

Susanna Cots (Idealista)

I seguim…

Habitacions per nens ideals per estudiar.
Comparteix:
Etiquetat a: