Desde ja fa temps hi ha un concepte, el home staging,  que és molt present alhora de pensar en posar en lloguer una vivenda. Al blog de enalquier.com va sortir fa poc un article que us traduïm parcialment i que creiem molt interessant.

Pot una casa ordenada i ben pintada guanyar el cor d’un llogater? O una bona decoració? Sí.

Això és Home Staging, el millor amic d’un pis de lloguer. Claudia Villares, arquitecta i consultora d’aquesta tècnica de màrqueting immobiliari, ens revela els seus secrets. Porta més de dos anys oferint noves possibilitats als espais de cases i pisos per vendre i llogar. Ella sap que un bon Home Staging pot accelerar el lloguer d’un pis.

Claudia, ¿què és això de Home Staging?
Home Staging és una tècnica de màrqueting immobiliari. Amb ella, es preparen i condicionen habitatges per a la seva comercialització en el mercat de compravenda o lloguer. El seu objectiu és millorar la presentació estètica de les mateixes, per fer-les més atractives als ulls dels clients potencials. D’aquesta manera, s’amplien les possibilitats de vendre-les o llogar-les abans i millor.

Què significa brindar noves possibilitats als espais?
Oferir noves possibilitats als espais d’un habitatge, significa analitzar i avaluar les seves qualitats. Així com també, estudiar les seves formes i funcions, per convertir aquests espais en interiors atractius i acollidors. En altres paraules, significa implementar Home Staging, per optimitzar les seves virtuts i realçar el seu potencial comercial.

Alguns exemples gràfics:

Font: hsdecor.es

Font: LosAngelesHomeStaging

 

Llegir la resta de l’ article:

http://blog.enalquiler.com/2015/decoracion-2/home-staging-el-mejor-amigo-de-un-piso-en-alquiler/

Home staging: decorar per a llogar
Comparteix:
Etiquetat a: