Mostra interactiva sobre les relacions que s’estableixen entre els elements que formen la ciutat, entenent les persones com l’origen de l’arquitectura i l’urbanisme de Barcelona.

Lloc: Sala Ciutat de Barcelona, carrer de la Ciutat n. 2

Dates: del 30 de gener fins al 20 de Març

 

Primera exposició interactiva per remirar i viure Barcelona, des de l’arquitectura i l’urbanisme

• La base de la mostra són les 3.000 opinions recollides i 9.000 fotografies rebudes durant el Festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona.

• La Sala Ciutat convida els visitants a participar i deixar constància de les seves preferències en àmbits de l’urbanisme i l’arquitectura.

• El públic escull les millors fotografies, entre les finalistes dels concursos Openfoto i Opengram, i també opinions del que més agrada de Barcelona.

 

i like barcelona

 

 

Des del 29 de gener i fins el 20 de març, la Sala Ciutat (C. Ciutat, 2) acull l’exposició I like Barcelona. Persones, arquitectura i urbanisme, una mostra interactiva que, a partir de fotografies i opinions sobre la ciutat recollides durant el Festival d’arquitectura 48 Hores Open House Barcelona, aborda la relació entre l’estructura física de la ciutat i les persones.

L’exposició convida els visitants a deixar constància, en la pròpia exposició, de les seves preferències en aquests àmbits. Impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i l’associació Open House Barcelona, el fil argumental de l’exposició són les més de 3.000 opinions i 9.000 fotografies que el festival ha anat compilant en les seves cinc edicions.

El 48H Open House és la principal cita de Barcelona amb l’arquitectura, capaç de congregar, cada any i durant un únic cap de setmana, 50.000 persones desitjoses de visitar 150 edificis, entre els que figuren algunes de les millors mostres de bona arquitectura de la ciutat.

 

Font i més informació al blog de 48H Open House BCN

 

I Like Barcelona . Persones Arquitectura Urbanisme
Comparteix:
Etiquetat a: