La curiositat per tot allò que surt del normal és una característica del ser humà. I en el cas de les cases, ni hi ha cap dubte que no sols genera curiositat sino una ¿sana? enveja. Així que us presentem, per gaudir-ne visualment, les cases més luxoses del món.

 

Antilia, India

Antilia és una residència privada, propietat de Mukesh Ambani, situada a South Mumbai, Índia. Es considera la segona residència més cara del món (després del Palau de Buckingham) però la primera en mans privades. Prop de 600 empleats són els encarregats de mantenir-la i té vint plantes (però una alçada equivalent a un edifici de 60 plantes).

Dissenyada per resistir un terratrèmol de magnitud 8 el seu cost es calcula en uns 2000 milions de dòlars. 

 

 

The One, Bel Air, Los Angeles

És una mansió, i la finca ocupa un terreny de 2 hectàrees, a Bel Air, amb vistes panoràmiques de Los Angeles. Fa deu anys, un productor cinematogràfic es va proposar construir la casa més cara del món. I per les imatges, sembla que ho va aconseguir. Potser desde Mumbai no estan d’acord, però al menys és al Top 3.

Què hi podem trobar? 42 banys, 21 dormitoris, una suite principal de 510 metres quadrats, garatges per a 30 cotxes, una pista de footing de 120 metres, vistes de 360 graus de Los Angeles, sostres de 7 metres, un bolera de quatre carrers, un enorme spa, una sala de cinema, una terrassa amb camp de golf, cinc piscines, una perruqueria i una galeria amb obres d’art.

 

les cases més luxoses del mon

les cases més luxoses del mon

 

Gateways Canyons

La casa pertany al fundador de Discovery Channel, John Hendricks. Inclou un un museu de l’automòbil, heliports i moltíssim més, i està en venta a un preu de 279 milions de Dòlars.

 

Xanadu 2.0

Propietat del fundador de Microsoft, Bill Gates, va tardar prop de 7 anys en construir-la i deixar-la tal com volia. Equipada, com no podia ser d’altra manera, amb la última tecnología es calcula que té un cost de 150 milions de dòlars. 

 

El Palauet de Sarrià, Barcelona

Obviament és una casa que no hauria de ser aquí, però l’hem volgut incorporar ja que inclús podem veure-la sense haver d’agafar l’avió. La mansió, que es troba al Passeig de la Reina Elisenda de Montcada, té una superficie de 1.350 metres quadrats, set habitacions, sis banys, una gran piscina i tota classe de luxes. Amb tres plantes, té un rebedor senyorial amb una àmplia escala de color marbre, una capella religiosa i una sala de còctels.

 

 

Podeu veure també:

Cases amb vistes

Cases sobre els arbres

 

Fonts i imatges per l’article de Les Cases més luxoses del món:

https://www.revistagq.com/la-buena-vida/articulo/casas-mas-caras-2021

https://cincodias.elpais.com/cincodias/2020/01/30/companias/1580372685_180036.html

https://www.abc.es/summum/living/casas/abci-500-millones-dolares-nueva-casa-mas-cara-mundo-202103031254_noticia.html

https://casasincreibles.com/las-casas-mas-lu josas-del-mundo/

https://www.idealista.com

Les cases més luxoses del món d’aquest any
Comparteix:
Etiquetat a: