De tant en tant fem algun article on ensenyem curiositats relacionades amb l’habitatge en el seu sentit més estricte. Desde cases de luxe, cases amb espectaculars vistes, cases a containers, etc… Avui toca actualitzar un dels nostes articles, el de millors cases en una illa. Encara que hem volgut prioritzar l’entorn i potser el títol hagués hagut de ser: les millors illes de somni…per fer-s’hi una casa

Com comencem?

Les millors cases en una illa. Estats Units.

Estats Units, on hi ha de tot i es pot triar, tenim casos com: 

Pumpkin Key. Estat de Florida

Pumpkin Key és una illa privada extraordinària amb un total de 26 hectàrees als tròpics de Card Sound Bay situat als Cayos de Florida.

Com arribar-hi? A només 10 minuts en helicòpter desde la famosa South Beach de Miami. Aquesta illa, amb la seva proximitat a Ocean Reef i Miami, ofereix l’oportunitat de tenir privadesa sense aïllament. El paisatge exuberant i vibrant ofereix infinites possibilitats de desenvolupament. Autosuficient amb aigua i electricitat que arriba des de la costa. Preu: només 95 MM de dòlars 😄

 

Petra. Estat de Nova York

Situat a només 50 milles al nord de la ciutat de Nova York (15 minuts en helicòpter) i amb dues cases dissenyades pel famós arquitecte nord-americà Frank Lloyd Wright, l’illa de Petra realment s’ha de veure per creure-s’ho.

Té una mida d’11 acres i està situada al llac Mahopac, un indret molt exclusiu de Nova York. A l’illa hi ha dos habitatges, un d’ells, la residència principal , que és considerada una obra mestra de l’arquitectura.

La casa va ser dissenyada per Frank Lloyd Wright i construïda l’any 1950. La residència principal va ser construïda el 2008 a partir d’un dels plànols finals de Wright, i és considerat per alguns com un dels dissenys més espectaculars de la seva carrera.

És en venda, també. No hem sabut trobar el preu…

Les millors cases en una illa. Arreu d’ Amèrica

Black Rock Cay. Honduras

Black Rock Cay és una illa  situada a la costa de Guanaja, una de les illes de la badia d’Hondures. Guanaja és fàcilment accessible des de l’aeroport internacional de Roatan amb vaixell o vol curt. Guanaja és conegut per ser una de les millors zones de pesca del món! 

L’illa té una superfície de 0,71 hectàrees. Actualmente en venda “clau en mà” i inclou tots els mobles, una cuina totalment equipada, eines, un Navy Whaler dièsel de 25′, un vaixell clàssic de 20′ i tota la resta.

 

Les millors cases en una illa. Asia.

Kandoo. Maldives.

Aquí pugem l’aposta. I us fem una mica d’enveja. Segur.

Una preciosa illa tropical de 42 hectàrees amb un bungalow i habitatges per al personal enmig de cocoters, arbustos i altres plantes i arbres autòctons. L’illa té una platja, com no, de sorra blanca i fina al voltant.

Una gran llacuna, com no, de color turquesa de 100 hectàrees, de poca profunditat amb aigües cristal·lines que envolta l’illa. I la llacuna, al seu torn, està totalment envoltada per un escull , que protegeix la llacuna i l’illa d’una eventual mar forta.

Per acabar-ho d’arreglar, hi ha molts llocs d’immersió excel·lents a prop de l’escull.

No ens han dit el preu.

Rangyai. Thailandia.

Situada prop de l’illa de Phuket, Rangyai és l’illa més gran actualment disponible per a la venda a la regió.

Amb una mida aprox. de 50 hectàrees, l’illa inclou aigua dolça, generador elèctric i senyal per telèfons mòbila. I només es troba a 20 minuts de l’aeroport internacional de Phuket i a només 10 minuts amb vaixell de la ciutat més propera.

 

 

Fonts:

http://www.privateislandsonline.com/

 

Les millors cases en una illa. O les millors illes de somni.
Comparteix:
Etiquetat a: