Us portem un nou llibre per la secció al blog de CAFUR de Llibres recomanats.

Avui:

Llibres recomanats per CAFUR: Barcelona Atlas Histórico de Arquitectura 

 

Barcelona Atlas Histórico de Arquitectura 

 

Comentari sobre un dels autors

Alejandro Bahamón   (Bogotà, Colòmbia, 1972) és arquitecte de la Universitat dels Andes, Colòmbia, i ha treballat com a arquitecte, fotògraf, redactor i editor de llibres d’arquitectura. El 1997 es trasllada a Barcelona on realitza estudis de doctorat a la Universitat Politècnica de Catalunya. Col·labora en diverses oficines d’arquitectura, urbanisme i paisatge fins que estableix la seva pròpia oficina d’arquitectura. Des de 2000 treballa principalment en el camp editorial i en 2006 crea Latinta, una plataforma multidisciplinària encaminada a realitzar projectes editorials i culturals.

Contraportada / Ressenya

Barcelona, amb la seva convulsa història mil·lenària i la seva singular ubicació al corredor mediterrani, constitueix una ciutat de complexa evolució urbanística idònia per a ser revelada sota l’enfocament triple d’aquest Atles Històric d’Arquitectura.

“Cronologia”, amb la seva exhaustiu recorregut pels fets crucials de la història urbana,

“Districtes”, amb l’acurada selecció dels enclavaments més representatius de cadascuna de les deu divisions administratives, i

“Tipologies”, que s’atura en aquelles categories arquitectòniques en què resideix la singularitat de la ciutat, descriuen de manera concisa i amena prop de 300 projectes il·lustrats amb fotografies, plànols i mapes històrics.

Una extensa compilació que contribueix a reproduir amb gran fidelitat el trencaclosques vital i canviant que conforma la Barcelona actual, així com la que va ser 2.000 anys enrere i la que es proposa ser en el futur.

 

 

Font: Amazon

En aquest enllaç de sota el podeu comprar:

Barcelona Atlas Histórico de Arquitectura (Amazon)

 

Fonts dels materials: Amazon 

ALTRES LLIBRES RECOMANATS

Llibre recomanat: Barcelona Atlas Histórico de Arquitectura
Comparteix:
Etiquetat a: