Segons es va dir en la presentació de l’ estudi de PWC:  ‘Tendències del mercat immobiliari a Europa 2015’ … el mercat residencial al 2015 torna a atraure interès.

  • Els inversors se centraran cada vegada més en aquest segment, un nínxol d’oportunitats
  • Les oficines en centres urbans i els actius logístics passen a un segon i tercer pla
  • És evident que l’escassetat d’actius i elevats preus de moltes ciutats europees en el mercat de l’habitatge influeixen en l’adopció d’una postura a més llarg termini

S’ ha explicat que, de cara a 2015, les preferències dels inversors se centraran cada vegada més en el segment residencial . S’ha dit durant la presentació de l’informe ‘Tendències del mercat immobiliari a Europa 2015′, elaborat al costat del Urban Land Institute , a partir de 500 entrevistes dels principals actors del sector. També s’ ha explicat que un nínxol d’oportunitats seran els habitatges per a la població envellida.

“És evident que l’escassetat d’actius i els elevats preus de moltes ciutats europees en el mercat de l’habitatge estan influint en l’adopció d’una postura a més llarg termini per part d’alguns inversors i assessors que, anteriorment, s’havien centrat exclusivament en actius terciaris “, afegeix l’informe. A continuació, l’interès dels inversors se situa en les oficines en centres urbans i, en tercer, els actius logístics, encara que amb cert retrocés pel major pes del comerç electrònic.

Espanya se situa en el quart lloc d’inversió a Europa i un 71% dels enquestats creuen que hi ha oportunitats d’inversió a Espanya. De fet, l’informe destaca bones perspectives per a Madrid i Barcelona, que escalen llocs de forma sensible en el mercat d’inversió. Madrid puja fins al posat tres del rànquing europeu, des del lloc 19, com a atractiu d’inversió, mentre que Barcelona passa del 21 fins al 13.

Lliure traducció i resum extret d’ aquí

Mercat residencial al 2015: torna l’ interès (Informe PWC)
Comparteix:
Etiquetat a: