Avui volem anunciar-vos una novetat. Estrenem secció al blog de CAFUR. Es tracta de Llibres recomanats. Com diu el seu nom, us portarem diferents tipus de llibres que tractin temàtiques relacionades amb tot allò que acostumem a escriure en el blog de CAFUR.

Hi trobarem llibres d’ arquitectura, reculls o biografies d’arquitectes, llibres de decoració, sobre tendències, sobre la nostra ciutat, sobre l’habitatge. I creiem que és una bona forma de seleccionar un altre tipus de contingut que també us pot interessar.

El format serà molt clar. Hi haurà una o dues ressenyes que traurem del propi llibre o de webs dedicades, posarem alguna imatge i l’ enllaç per si en voleu saber més detalls a la tenda online de llibres més gran del món ! Així que comencem:

Llibres recomanats per CAFUR: Barcelona Retro. Guía de arquitectura moderna y de artes aplicadas en Barcelona (2919)

llibres recomanats Barcelona retro

 

Comentari de l’Autor

Òscar Dalmau va saltar a la fama mediàtica amb el popular concurs cultural de televisió El gran dictat i amb el magazine radiofònic La competència. Format com a periodista, ha treballat com a guionista, locutor i presentador de ràdio i televisió, i avui és considerat un dels humoristes més populars del panorama audiovisual català.

 

Contraportada

Tot i que les circumstàncies m’han portat a guanyar-me la vida fent programes d’humor, tant en ràdio com en televisió, sempre vaig pensar que la meva vocació frustrada va ser la de ser arquitecte.”
Així explica Òscar Dalmau, el cèlebre presentador televisiu, la passió que l’ha portat a fotografiar milers de trossos de l’arquitectura i les arts aplicades de la Barcelona de les dècades de 1950, 1960 i 1970. Aquesta guia recorre la ciutat comtal a través de l’arquitectura retro que Dalmau ha immortalitzat amb la seva càmera.

Des d’arquitectes com Antoni Bonet Castellana, Josep Lluís Sert, José Antonio Coderch o Ricardo Bofill fins a ceramistes i escultors com Antoni Cumella, Eduald Serra o Pau Macià i Pons, per aquestes pàgines desfilen els edificis, les escultures, els esgrafiats, els murals ceràmics i un llegat interminable de creadors, uns coneguts i altres no tant, que van marcar tota una època.

 

Font: Amazon – Barcelona Retro

En aquest enllaç de sota el podeu comprar:

Barcelona Retro. Guía de arquitectura moderna y de artes aplicadas en Barcelona (Amazon)

A la web de Gustavo Gili

 

Fonts dels materials: Amazon / Gustavo Gili

Estrenem una nova secció: Llibres recomanats
Comparteix:
Etiquetat a: