Des de Cafur us volem fer partíceps de la nostre col·laboració com a patrocinadors al Festival d’Arquitectura 48h OPEN HOUSE BCN 2013. Es un orgull per a nosaltres poder participar en aconteixements com aquest que aporten valor a la nostre ciutat.

Un esdeveniment ineludible: el Festival d’Arquitectura 48H OPEN HOUSE BCN 2013

Darrere de cada iniciativa, de cada objectiu assolit, hi ha persones que s’hi han deixat la pell…

Aquest és el cas de la Sra. Elisenda Bonet, Arquitecta i Directora d’aquesta magnífica iniciativa que permet a la ciutadania visitar de forma gratuïta 150 edificis emblemàtics de Barcelona. Al seu esforç s’hi suma el de més de 1.000 voluntaris que fan possible que l’esdeveniment sigui un èxit, així com el suport d’institucions públiques i privades, entre les que s’hi troba CAFUR que, amb la seva col·laboració, ha volgut aportar el seu petit granet de sorra a una iniciativa cultural com aquesta que fa de Barcelona una ciutat oberta i avantguardista.

Les propostes d’aquest any són molt variades… podrem passejar per llocs tan emblemàtics com el Palau Macaya o el Cercle del Liceu, o contemplar el súper computador Mare Nostrum allotjat a la Torre Girona.

Per quart any consecutiu i amb un èxit creixent de participació, el proper cap de setmana tindrem l’oportunitat de participar a la principal cita de la ciutadania amb l’arquitectura i el patrimoni de la nostra ciutat.

Esperem que ho gaudiu!!

 

Més informació:

www.openhousebarcelona.org

www.facebook.com/48hOpenHouseBarcelona

www.facebook.com/VOLSOHB

www.twitter.com/48hOpenHouseBcn

www.instagram.com/48hopenhousebcn

www.vimeo.com/user8803626

 

openhouse-bcn-2013

Festival d’Arquitectura 48h Open House 2013 patrocinat per CAFUR
Comparteix: