Aquest any, pel dia del llibre i Sant Jordi, a CAFUR hem decidit sumar-nos a la iniciativa d’APIALIA Gaudí, de la que som membres. Es basa en la col·laboració amb la Fundació ARRELS , per tal de poder ajudar en la seva tasca i contribuir, ni que sigui, amb un granet de sorra, a aconseguir els seus objectius fundacionals així com a fer una societat més justa. La seva tasca de reinserció de persones, passa pels seus tallers on mitjançant la feina i l’ocupació, ajuden a reinserir les persones i com a exemple les roses que han fet per aquesta Diada tan nostra.

Qui és ARRELS?  

ARRELS és una entitat que, des de 1987, aten i orienta les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona. Les acompanyen per aconseguir una vida el més autònoma possible cobrint les necessitats bàsiques, proporcionant atenció social i sanitària i garantint allotjament a aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable. 

També treballen per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer. 

Què fa ARRELS?  

Acompanyen i orienten les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona, prioritzant l’atenció a aquelles que fa anys que estan al carrer i es troben en una situació més vulnerable.

Orienten les persones que estan al carrer sobre què poden fer per millorar la seva situació i els expliquen els recursos que existeixen a la ciutat.

Proporcionen serveis útils, allotjament i atenció social i sanitària per cobrir les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables

Acompanyen les persones en el seu itinerari personal cap a una situació el més autònoma possible.

Per Sant Jordi CAFUR col.labora amb la Fundació Arrels
Per Sant Jordi CAFUR col.labora amb la Fundació Arrels

 

Què vam fer l’any passat, Sant Jordi 2021 ?

Imatge: web Fundació Arrels

Article: Per Sant Jordi CAFUR col.labora amb la Fundació Arrels  

Per Sant Jordi CAFUR col.labora amb la Fundació Arrels
Comparteix:
Etiquetat a: