BARCELONA CIUTAT

Sant Martí 
Tarba / Descolt (El Besós i El Maresme)

Ref.: V90003 
Preu: 110.000€

 

PIS EN VENDA

Habitatge 67 m², 2 dormitoris exteriors (1 doble, 1 individual), 1 bany, saló exterior,cuina amb safareig, traster, sòls gres, tancaments d´alumini anoditzat bronze, portes sapelly, armaris empotrads, any construcció (1960), doble orientació, Estat certificació: Disponible, Consum d’energia (F) 234 Kw h / m²a, Emissions (I) 45 Kg CO2 / m²a, Metre Petons, Jto Gran Via i Rbla. Prim. Perfecte.

 

 

 

 


Nota important:

La informació actualitzada i vàlida contractualment és la que es troba a la web. En aquesta pàgina concreta es reprodueix el pis seleccionat que s’ envia junt amb la newsletter corporativa de CAFUR.

Si vostè visita aquesta pàgina en un mes diferent al del títol, preguem visiti la web de CAFUR per tal de tenir la situació concreta del pis en qüestió.


CONTACTAR

T (+34) 93 318 23 74

 cafur@cafur.es


Departament de Vendes de CAFUR

L’assessorem en la compravenda dels seus immobles
L’equip de vendes de Cafur té un ampli coneixement del mercat immobiliari i l’assessorarà en la compravenda del seu immoble. La nostra àmplia xarxa de col·laboradors ens permet conèixer en cada moment aquells llocs on una inversió determinada pot donar els millors resultats. A Cafur li proporcionem informació exhaustiva i un servei de qualitat, obtindrà valoracions a preu real de les seves propietats i li estalviarem temps en totes les seves gestions.

seleccio-pisos-venta-cafur

Vull Vendre el Meu Inmoble

⇒ pis en venda barcelona sant marti tarba descolt

 Selecció Maig 2017

Comparteix: