BARCELONA
SANTS – MONTJUÏC

Ref.: V30293
Preu: 210.000€

 

PIS EN VENDA

VISQUI A UNA ZONA DE BARRI, TRANQUIL·LA I AMB JARDINS Al CENTRE DE SANTS,
A 10 MINUTS DE ESTACIÓ DE SANTS
 
Habitatge 64.66 m² amb balconada de 8,21 m², (útil 56.23 m²), 2 dormitoris (1 doble, 1 individual), 1 bany 4,13 m² amb dutxa i radiador elèctric, saló amb cuina americana de 23,29 m², equipada amb electrodomèstics Teka , sòls terratzo, aire condicionat (fred /calor), tancaments d´ alumini anoditzat grisa climalit, portes roure, armaris encastrats, porta blindada, video porter, detector de fums, halògenes, persianes motoritzades, Interruptors Bticino, acumulador i escalfador elèctric, vidres dobles (climalit), any construcció (2009), ascensor, tot exterior, orientació (Sud -Tarragona), assolellat, Estat certificació: en tràmit, Metro Mercat Nou / Pl. Sants, enfront de Pl. La Farga (zona amb jardí infantil) i Jto. Poliesportiu Municipal La Bordeta.
 
FACILITATS FINANÇAMENT
 
El preu és orientatiu i no constitueix tradició contractual.

 

 

 


Nota important:

La informació actualitzada i vàlida contractualment és la que es troba a la web:

http://www.cafur.es/2034/Inmueble/_ROSSEND_ARUS__MANZANARES_SANTS

Si vostè visita aquesta pàgina en un mes diferent al del títol, preguem visiti la web de CAFUR per tal de tenir la situació concreta del pis en qüestió.


CONTACTAR

T (+34) 93 318 23 74

 cafur@cafur.es


Departament de Vendes de CAFUR

L’assessorem en la compravenda dels seus immobles
L’equip de vendes de Cafur té un ampli coneixement del mercat immobiliari i l’assessorarà en la compravenda del seu immoble. La nostra àmplia xarxa de col·laboradors ens permet conèixer en cada moment aquells llocs on una inversió determinada pot donar els millors resultats. A Cafur li proporcionem informació exhaustiva i un servei de qualitat, obtindrà valoracions a preu real de les seves propietats i li estalviarem temps en totes les seves gestions.

seleccio-pisos-venta-cafur

Vull Vendre el Meu Inmoble

⇒ Castelldefels – Raconada

 Selecció Abril 2017

Comparteix: