BARCELONA CIUTAT
DOCTOR TRUETA / MARINA ( VILA OLIMPICA )

Ref.: 02031
Preu: 390.000€

 PREU REBAIXAT!!

VISQUI AL COSTAT DEL MAR AL CENTRE DE BARCELONA

Habitatge 85 m², (útil 74 m²), 2 dormitoris dobles, 1 bany 4,70 m², saló 22,68 m², cuina 6,77 m², safareig 4,52 m², sòls parquet, calefacció, tancaments d´ alumini lacat en blanc, portes roure, 2 ascensors, armaris encastrats, porta blindada, videoporter, any construcció (1992), Tot exterior, orientació (Tarragona), sol de Tardes, Estat certificació: , Al costat Metro Ciutadella / Vila Olimpica i devant del Parc de la Ciutadella. A actualitzar.

La Vila Olímpica del Poblenou és un barri del districte de Sant Martí (Barcelona), a l’àrea del Poblenou tradicional que va ser objecte de reforma i habilitat com a residència d’esportistes amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

La Vila Olímpica de Barcelona va ser el primer barri marítim de Barcelona i compta amb un nou port esportiu, un gran passeig marítim i gran oferta de bars i restaurants. Va ser dissenyada per Josep Martorell, Oriol Bohigas, David Mackay i Albert Puigdomènech; i els edificis que la formen són obra d’arquitectes guanyadors dels premis FAD d’arquitectura. La Vila olímpica va ser construïda amb dos objectius, modernitzar aquest sector urbà i satisfer les necessitats d’allotjament dels Jocs Olímpics.

El barri te un centre comercial anomenat El Centre de la Vila. Disposa també d’una església catòlica (Parròquia de Sant Félix Africà) i un centre de culte hindú. Al barri també s’assenta un Centre d’Atenció Primària Vila Olímpica.

 

 

 


Nota important:

La informació actualitzada i vàlida contractualment és la que es troba a la web. En aquesta pàgina concreta es reprodueix el pis seleccionat que s’ envia junt amb la newsletter corporativa de CAFUR.

Si vostè visita aquesta pàgina en un mes diferent al del títol, preguem visiti la web de CAFUR per tal de tenir la situació concreta del pis en qüestió.


CONTACTAR

T (+34) 93 318 23 74

 cafur@cafur.es


Departament de Vendes de CAFUR

L’assessorem en la compravenda dels seus immobles
L’equip de vendes de Cafur té un ampli coneixement del mercat immobiliari i l’assessorarà en la compravenda del seu immoble. La nostra àmplia xarxa de col·laboradors ens permet conèixer en cada moment aquells llocs on una inversió determinada pot donar els millors resultats. A Cafur li proporcionem informació exhaustiva i un servei de qualitat, obtindrà valoracions a preu real de les seves propietats i li estalviarem temps en totes les seves gestions.

seleccio-pisos-venta-cafur

Vull Vendre el Meu Inmoble

Doctor Trueta / MarinaVila Olímpica (Barcelona)

Ref: DOCTOR_TRUETA__MARINA_VILA_OLIMPICA

En venda – Barcelona – Doctor Trueta – Marina – Vila Olimpica – Selecció Abril 2017

 

Comparteix: