En plè estiu, i en un any on l’ onada de calor sembla no tenir fi, qui no voldria submergir-se en qualsevol d’aquestes piscines? La temporada estival ens dóna l’oportunitat de gaudir dels espais exteriors i una piscina pot ser una de les propostes per treure’n més partit. Una proposta no apta per a totes les butxaques, però que hi és.

Existeixen variades possibilitats en aquest aspecte que permeten fer-nos gaudir d’una capbussada sense moure’ns de casa, sigui al jardí o a la terrassa.

Us donarem una mica d’ enveja amb espectaculars piscines per a tots els gustos però, això sí, no per a totes les butxaques.

En les següents imatges hi trobem piscines molt diferents en quan al tipus d’estructura, disseny i material, que son tres importants variables amb les que podrem jugar per adaptar la piscina tant a l’espai disponible en el nostre jardí com a la nostra economia.

Enterrades o de superfície? Les piscines enterrades són les mes comuns; requereixen una instal·lació més complexa però a canvi ofereixen més prestacions. Les segones, s’instal·len en un temps menor però resulten menys duradores i més propenses a danys estructurals i / o fuites d’aigua.

Les piscines de superfície fixes, al contrari que les anteriors, no requereixen obra. Només cal anivellar i compactar el terreny perquè aquest suport el pes de la piscina i evitar així problemes. Són una molt bona alternativa per a qui desitja únicament una piscina en la qual refrescar-se i refrescar-vos que no requereixi ni una gran grandària ni una gran profunditat.

I ara, algunes fotos:

piscines espectaculars 4

Font: Tauern Spa

piscines espectaculars 1

Font: Weheartit

piscines espectaculars 2

Font: Architecturesdesign.com

piscines espectaculars 3

Font: Hanging Garden Payangan Hotel

piscines espectaculars 5

 

Imatge destacada: piscina Hotel Grand Central Barcelona

Font de l’ article: Lliure traducció i adaptació de:

http://www.decoora.com/piscinas-modernas-en-la-que-querrias-sumergirte.html

 

 

Piscines per a submegir-s’hi ja mateix
Comparteix:
Etiquetat a:        

Un pensament en “Piscines per a submegir-s’hi ja mateix

Els comentaris estan tancats.