De tant en tant, en aquest blog, ens agrada fer una mirada al voltant i portar-vos curiositats i iniciatives interessants. En aquest cas us volem parlar de Punta de Mar, un original hotel flotant. 

És una proposta d’allotjament flotant ideada per l’estudi d’arquitectura valencià Mano de Santo i que el centre KMZero Open Innovation Hub ha impulsat.

punta de mar un hotel flotant

Web de Punta de Mar

L’ equip promotor ha desenvolupat un innovador concepte d’allotjament flotant. L’ objectiu és proporcionar una experiència única, una experiència 360º d’integració amb l’entorn natural, un entorn natural que és el mar i que agafa tot el protagonisme.

És evident que s’ ha formulat com a negoci d’ oci. I clarament es pot englobar com un tipus de turisme experiencial, innovador i sostenible.

Punta de Mar és una plataforma sobre l’aigua, amb un disseny molt minimalista, amb l’ objectiu de ser funcional i respectuós amb el medi ambient. Amb un tancament 100% de vidre, que reforça l’ experiència 360 graus, és un allotjament equipat amb bateries de liti i sistemes d’acumulació de dipòsits d’aigua potable i aigües residuals. Una suite flotant feta amb materials de baix impacte ambiental.

A més, i ressaltant el seu component innovador i disruptiu, existirà una aplicació que permetrà que el futur hoste pugui controlar variables com la il·luminació, la climatització, la música i fins i tot les olors de les diferents sales.

Té una superficia aproximada de 74 metres quadrats dividits en dues plantes. S’hi poden allotjar dues persones.

Té l’ avantatge de que es pot reubicar fàcilment, ja que pot ser transportada per terra i remolcada per mar.

L ‘interior, ja ho hem dit, un disseny minimalista i funcional. Es pot personalitzar segons els gustos i necessitats de l’usuari. En la plata inferior, de 40 metres quadrats de superfície, es troba una cabina amb bany i una terrassa amb sortida des de l’habitació. A dalt, una coberta d’uns 34 metres quadrats que posseeix una zona de relax i és on hi ha el timó.

Millor deixar-vos amb algunes imatges, val la pena…

 

 

 


Fonts de textes i imatges:

https://www.puntademar.com/

https://www.preferente.com/tecnologia/el-hotel-flotante-de-punta-de-mar-se-presenta-e n-sociedad-284460.html

https://www.manodsan to.com/proyectos/diseno/punta-de-mar/

https://elviajero.elpais.com/elviajero/2019/01/25/videos/154 8409882_152161.html 

https://www.arquitect uraydiseno.es/estilo-de-vida/punta-mar-primer-ho tel-flotante_2265

 

Punta de Mar, un original hotel flotant
Comparteix:
Etiquetat a:    

Un pensament en “Punta de Mar, un original hotel flotant

Els comentaris estan tancats.