Una de les coses que ha portat la crisis ha sigut el creixement del sector d’ industrials que es dedica a les reformes a la llar.

Reformar una casa no només ens porta molt de temps, sinó que també implica una inversió econòmica important que no sempre podem assumir, però sempre hi ha solucions barates i efectives per a tot.

Quan un mateix decideix emprendre aquesta tasca el més important són les idees. Evidentment el factor econòmic és important però la dita de  “el barat surt car” ja queda lluny.  No tots tenim una ment decorativa tan brillant com per poder assumir una reforma i acabar-la amb èxit, però tots som capaços d’aconseguir-ho amb les idees adequades.

Així que us seleccionem alguns exemples a mode d’ inspiració que podeu aplicar, amb un toc personal es clar, a casa vostra.

 

Us ensenyem l’abans i després de diferents habitacions i cases que han estat reformades.

 

El saló
Un saló molt bàsic que es veia una mica fosc pel mobiliari que tenia. Es van restaurar les parets i es van canviar els mobles, modernitzant completament sense perdre l’estil de la casa.

Abans

salo-abans-1

Després

salo-despres-1

La cuina
Es van canviar els electrodomèstics més vells i es va unificar tot el mobiliari utilitzant una pintura blanca, fent-la més diàfana i moderna.

Abans

cuina-abans-1

Després

cuina-despres-1

 

El bany principal
El canvi es bàsicament cosmètic.

Abans

bany-abans-1

Després

bany-despres-1

Per veure més exemples:

Te enseñamos el antes y después de 15 reformas que te dejarán atónito

 

Font: 

Te enseñamos el antes y después de 15 reformas que te dejarán atónito

Te enseñamos el antes y después de 15 reformas que te dejarán atónito

Departament d’ Obres i Manteniment de CAFUR

Augmentem la seguretat i el valor dels seus immobles i finques

Un equip altament qualificat i d’absoluta confiança l’assessorarà en les obres dels seus immobles i comunitats. Gràcies al nostre avançat sistema d’administració d’immobles, podem preveure i controlar de forma exhaustiva totes les obres i tasques de manteniment de les finques i immobles que administrem. A més, si fos necessari, l’ajudem a buscar solucions per finançar les seves obres i reformes.

El departament d’obres i manteniment de Cafur s’ocupa que els seus immobles compleixin la normativa vigent amb l’objectiu de revalorar la seva propietat, reduir costos i obtenir una major seguretat.

 

Reformes a la llar: alguns exemples sorprenents
Comparteix:
Etiquetat a: