Per aquest dia tant especial, i en concret pel Sant Jordi 2016, us destaquem l’ iniciativa solidària de la Casa Batlló amb la Fundació Arrels.

Avui, dia 23 d’abril una capa de roses cobrirà tota la façana de Casa Batlló culminant l’ acte amb la donació de 2016 roses a la Fundació Arrels.

sant jordi 2016

La Casa Batlló celebra així la festivitat de Sant Jordi amb una acció solidària. La llegenda i el drac de Sant Jordi, símbols significatius de la Casa Batlló, cobren vida a través d´una espectacular instal·lació artística de jardí vertical. La llegenda del patró de Catalunya es manifesta amb més de 1.000 roses que cobriran els balcons i la tribuna d´aquest edifici Patrimoni Mundial.

A la vegada, es disposaran 2016 roses a peu de carrer que es podran adquirir a un preu voluntari. La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Arrels.

També, la Casa Batlló, conjuntament amb la Fundació Arrels, volen celebrar Sant Jordi, donant a conèixer la problemàtica de les persones que viuen al carrer.

Arrels aprofitarà la jornada, que coincideix amb el Dia Internacional del Llibre, per presentar l´últim llibre de Miguel Fuster: “15 anys al carrer”. Fuster, és un artista barceloní que després de passar més d´una dècada vivint al carrer, va recuperar la seva vida gràcies al seu esforç i a la tasca de l´equip de treballadors i voluntaris de la Fundació. Avui dia, Miguel dibuixa i edita llibres i es dedica a fer xerrades de conscienciació a escoles i instituts.

Sant Jordi 2016 : Casa Batlló solidària
Comparteix:
Etiquetat a: