Ja fa uns anys que es celebra el World Architecture Festival, i l’ edició del 2015 va declarar a aquest edifici, que es troba a Singapur, com a guanyador.

Què hi destaca? Una superfície de sòl de 170.000 metres quadrats i un total de 1.040 apartaments de diferents mides amb diferents espais a l’aire lliure i jardins.  L’impressionant conglomerat d’edificis, dissenyat per Ole Scheeren, està situat a Singapur i ha trencat amb tots els esquemes arquitectònics que es tenien en el país fins a la data.

the_interlace

El conjunt residencial el forma un total de 31 blocs de sis pisos disposats de manera que generen 8 patis interiors amb grans espais verds. Ole Scheeren, ha aconseguit combinar la privacitat dels diferents blocs i de les pròpies cases amb la sensació de vida comunitària.

the_interlace_2

Aquest disseny trenca amb el que es troba a Singapur, on tot són torres individuals en les que la vida comunitària és molt justa. Al Interlace hi passa tot el contrari. Combina la privacitat dels diferents blocs i dels propis habitatges amb la sensació de vida comunitària creada gràcies als enormes espais comuns : un parc aquàtic amb cascades, una gran plaça o un parc infantil, entre altres.

the_interlace

Font:

http://www.elmundo.es/economia/2016/01/11/568bfb1c46163fa06f8b45f1.html

http://www.theinterlace.com

The Interlace, el millor edifici de 2015
Comparteix:
Etiquetat a: