Ja fa algunes setmanes que hem entrat a l’ hivern. Que sigui un hivern normal o no és un altre tema, però també és molt probable que no tothom hagi engegat els radiadors. O bé que els hagi engegat menys de l’ habitual.

Desde api.cat ens aconsellen quin tipus de radiador triar en funció de tres criteris : l’ econòmic, l’ estètic i el funcional.

Els radiadors de gas o elèctrics

Les diferències entre tots dos (segons funcionin a gas o amb electricitat), no només es refereixen a la seva capacitat d’escalfar. Cal recordar, que els radiadors elèctrics no necessiten obres per a la seva instal·lació, la qual cosa, pot ser un motiu suficient per decantar-se per aquest tipus de radiador. Els radiadors elèctrics són els més senzills, ja que van connectats al xarxa elèctrica.

T’aconsellem que si et decideixes per aquest tipus de radiadors, instal també un termòstat i comprovis el tipus de tarifa elèctrica que tens contractada i a la que tens opció i escullis la que més et convingui.

Continua…

Llegir la resta de l’ article a API.cat

 


logocafur2012

El Departament d’ Obres i Manteniment de CAFUR

Augmentem la seguretat i el valor dels seus immobles i finques

Un equip altament qualificat i d’absoluta confiança l’assessorarà en les obres dels seus immobles i comunitats. Gràcies al nostre avançat sistema d’administració d’immobles, podem preveure i controlar de forma exhaustiva totes les obres i tasques de manteniment de les finques i immobles que administrem. A més, si fos necessari, l’ajudem a buscar solucions per finançar les seves obres i reformes.

El departament d’obres i manteniment de Cafur s’ocupa que els seus immobles compleixin la normativa vigent amb l’objectiu de revalorar la seva propietat, reduir costos i obtenir una major seguretat.

Veure més sobre el Departament d’ Obres i Manteniment de CAFUR

 

Tipus de radiador per l’hivern que cal triar.
Comparteix:
Etiquetat a: