El 48h Open House Barcelona és el primer i especialment destacat per a nosaltres , doncs CAFUR n’ és patrocinador.

És un festival d’arquitectura, que es celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 d’ Octubre i consisteix en la possibilitat (portes obertes) de visitar molts tipus d’edificis diferents, de forma totalment gratuïta.

És una ocasió única per als ciutadans de cada barri, de cada districte, de cada zona per poder conèixer part del seu patrimoni, aquell que tenen més proper. I també el més llunyà! 

És un projecte que es recolza en : voluntariat, patrocini i participació. La participació i col·laboració ciutadana, d’entitats, associacions, empreses i administracions és important i en ella recau l’ èxit i el creixement sostingut del 48h OHB. 

 

L’ altre és el Barcelona Meeting Point , ja en la seva 21a edició i des del 18 al 22 d’octubre al Pavelló 8 de Fira de Barcelona. 

Ha esdevingut la cita obligada de l’immobiliari a la tardor. Ofereix, al llarg de 5 dies, la possibilitat de contactar amb les personalitats més rellevants del sector, conèixer les millors oportunitats d’inversió, aconseguir finançament per a un projecte, aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària, trobar inversors per a un producte determinat i, en definitiva, fer negoci. BMP consta de dues parts diferenciades: el Saló d’Exposició i el Simposi Internacional.

Tornaran a organitzar el “Clúster Luxury Real Estate” i el “Clúster d’Inversors” (àrea exclusiva de contactes per a professionals de la inversió) . I després de l’èxit aconseguit en la passada edició, comptaran de nou amb el “Clúster Reform Point”, una zona d’exposició exclusiva per a empreses vinculades al sector de les reformes, disseny d’interiors, instal·lacions i rehabilitació d’habitatges, locals comercials i/o edificis, tant d’us residencial com comercial. 

tres interessants events del proper mes d'Octubre

 

I finalment el VI Fòrum Immoscòpia

tres interessants events del proper mes d'Octubre

Més informació a: http://www.immoscopia.cat/ca/

 

 

L’ entrada Tres interessants events del proper mes d’Octubre  apareix per primer cop al Blog de Cafur

Tres interessants events del proper mes d’ Octubre
Comparteix:
Etiquetat a: