Sembla que als Estats Units, on hi ha de tot i es pot triar, s’ ha posat de moda buscar remotes illes per anar-hi a viure. O passar-hi una temporada.

Però allunyar-se de l’ estrès de la vida a la ciutat només és…com podreu veure…a l’ abast d’ uns pocs.

Per exemple, què us sembla ….?

Baklely Island. Estat de Washington

Més de 11 ha. de terreny en una petita illa a l’ arxipèlag de San Juan (Washington), al Pacífic, just a la frontera amb Canadà.

viure en una illa

o millor….

Johns Island (Bristol). Estat de Maine

Donem el salt d’oceà a oceà. A la badia de Johns, a South Bristol (Maine) es troba aquesta illa de 8 hectàrees . Un “petit” habitatge amb sis dormitoris i casa pel visitant per un mòdic preu de 2,2 milions de dòlars, uns 1,9 milions d’euros. Una illa amb història, ja que allí va viure el campió del món de boxa (1926-1928), Gene Tunney, i va tenir la visita del president dels EUA, John F. Kennedy.

viure en una illa

…però si es vol ser autosuficient…

Sister Rock (Marathon). Estat de Florida

Aquesta illa artificial de 5.000 m2 està situada als caps de Florida, al sud de la península ia pocs quilòmetres de l’Havana. Compta amb un habitatge totalment autosuficient, amb panells solars i energia eòlica. Disposa de quatre dormitoris i tres banys, per 9,9 milions de dòlars, uns 8,7 milions d’euros. L’illa està envoltada per un fossat amb un petit port per a embarcacions i té heliport.

viure en una illa

i com que no parariem, us adjuntem alguns enllaços:

 

http://www.trulia.com/blog/6-remote-island-homes-for-sale-right-now/   (font de l ‘ article)

o per si realment voleu comprar :  http://www.privateislandsonline.com/

 

Us escaparieu a viure en una illa perduda?
Comparteix:
Etiquetat a: