VENDA > PIS > BARCELONA

BARCELONA CIUTAT
CIUTAT VELLA
SANT GIL / NOU DE DULCE (RAVAL)
Ref.: V02125
Preu: 215.000€

LA TEVA LLAR AL CENTRE

SANT GIL / NOU DE DULCE (RAVAL)
Un bonic apartament recentment renovat en un estil modern al centre de Barcelona. L'habitatge consta d'1 dormitori de 15,65 m2, al costat d'un bany de 3.44 m2, saló amb cuina americana (totalment equipada) de 24,21 m2 molt lluminós, amb sortida a un petit balcó.Tot l´habitage revela unes belles bigues catalanes, i les parets de maó li donen un toc rústic i de major altura al sostre. Els acabats d'alt standing (aire condicionat amb bamba de calor, fusteria climalit, etc) són ideals. Encara que l'edifici va ser construït en 1870, està ben conservat. En breu l'entrada principal ´serà renovada encara que ja han possat una porta segura. De moment, l'edifici no té ascensor, pero le sobres del mateix ja estan abonades i tanmateix també es farà el pati i la
 cuberta. 

La propietat està situada a la confluència dels Barris de Raval i Sant Antoni, si bé la seva àrea d'influència és la Rda. Sant Antoni, on trobem serveis i aparcaments tant en venda com de lloguer.

Sant Antoni és un dels barris emergents i d'una vibrant activitat quotidiana de l¨Esquerra de l'Eixample. És una de les millors zones comunicades de Barcelona amb estacions de Metro i Autobús, el barri està situat en un enclavament perfecte als voltants del mercat modernista de Sant Antoni s'omplen de parades de roba entre setmana, i els diumenges al matí se celebra una mercat molt popular de llibres de segona mà i segells. Es gaudeix d'un entorn amb carrers i espais públics renovats, com la arbrada de l'Av. Mistral amb senzilles cafeteries a l'aire lliure amb parcs infantils, atractives botigues de disseny i agradables restaurants, que en conjunt fan que aquest barri sigui un encantador barrrio on fer la teva llar.


El Raval de la Ciutat Vella. "El Raval (antigament conegut popularment com a Barri Xino) és un dels quatre barris que es compon el districte barceloní de Ciutat Vella, El Raval ha estat la zona més important de teatres de Barcelona, disposa d'una gran oferta cultural, gastronomia i artística. Caminant pels carrers trobem centres educatius, supermercats, parcs i comerços. Un lloc perfecte per a gaudir tot el bonic que ofereix Barcelona a pocs passos de les Rambles, La Boqueria, Plaza Colon i el Gran Teatre del Liceu. A més el nivell de transport publico: metro (Sant Antoni), bici i bus és exclente. Una ubicació perfecte per a la teva llar en el centre.

Memoria qualitats:
Terra: parquet laminat cat. C5
Instal·lació elèctrica: totalment nova amb 8 línies en quadre general amb cablejat UTP apantallat en tot l'habitatge segons normativa (enllumenat de leds, endolls generals, endolls humits cuina i bany, rentadora, rentavaixelles, nevera, termo aigua calenta, aire condicionat, vitro + forn) amb preses TV, telèfon, antena i fibra.
Enllumenat: tires de led amb to i intensitat ajustable al'habitació, passadís-cuina i saló i aplics de paret amb bombeta de led. Llums bany i llit amb led incorporat de llum blanca càlida.
Electrodomèstics cuina: forn, placa inducció, rentaplats i nevera de la marca BOSH
Mobiliari cuina: BC3 amb taulell de Silestone.
Mobiliari bany: conjunt moble, lavabo 80x45cm i mirall de la marca ONA. Mampara amb fulla fixa + fulla corredissa en vidre transparent i suport en alumini de la marca Novellini. Plat dutxa mineral blanc 100x70cm.
Aire condicionat multi-split inverter 2x1 de 3010 fr / h amb bomba de calor de la marca Fujitsu.
Tancaments: finestres habitació i saló de tipus oscil·lobatent i les de cuina i bany són practicables. Tots els tancaments són amb vidre càmera 4/12/6 de la marca Lopez Ferriz sèrie 36 PRT amb ruptura de pont tèrmic.

!No dubti a visitar-la!

Veure Vídeo 



Facebook Twitter

© CAFUR.   Balmes, 30. 08007 Barcelona.   T (+34) 93 318 23 74    cafur@cafur.es. www.cafur.es
Cafur des de 1930

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. A l'utilitzar els nostres serveis, acceptes l'us que fem de les cookies.