A la secció del blog de CAFUR de Llibres recomanats i després del nostre article sobre El Feng Shui en la decoració de casa teva, hem fet una petita selecció de 3 llibres sobre Feng Shui per qui vulgui tenir opcions de documentar-se sobre el tema

Selecció de llibres sobre Feng Shui

 

llibres sobre feng shui

 

 

Contraportada / Ressenya / Nota de l’autor

Aprèn Feng Shui” com el seu nom indica, és un complet manual per aprendre Feng Shui des de zero fins a completar tot el que necessites conèixer per transformar la teva casa en una veritable LLAR.

Un CURS FENG SHUI complet, més de 500 pàgines.
“Petits canvis = Grans Transformacions”

S’acompanya d’una PLANTILLA que et servirà de guia per anar aplicant tots els passos de forma senzilla, intuïtiva i sense dubtar. 

Explicacions detallades i amb una infinitat d’experiències personals, tant meves com de les persones que han treballat amb mi les seves llars per fer-ne una CASA FENG SHUI.

Font: Amazon

En aquest enllaç de sota el podeu comprar:

Aprende Feng Shui: 


 

Contraportada / Ressenya / Nota de l’autor

Aquest llibre t’ensenya tot el que necessites saber sobre el Feng Shui, des dels seus principis bàsics fins a l’ús dels plànols de l’habitatge i els remeis per a resoldre problemes de la vida real.

Contempla consells per canviar de casa, triar mobles, saber quan redecorar o com adaptar la llar a les teves necessitats personals, incloent  la salut, les relacions, l’economia i la vida espiritual.

Pots aplicar el Feng Shui al teu entorn de treball, al teu jardí, a qualsevol espai on t’agradi passar temps.

Convertit ja en un fenomen estès per tot el món, és usat per grans corporacions i per persones corrents que volen aconseguir l’ambient més adequat per aconseguir el major benestar.

Font: Amazon

En aquest enllaç de sota el podeu comprar:

La Biblia del Feng Shui


 

Contraportada / Ressenya / Nota de l’autor

Neteja l’exterior i guariràs el teu interior.

Aquest NO és el típic llibre de Feng Shui on aprendràs coses com el Bagua, col·locar el llit, els cinc elements, etc. . Per a això hi ha els meus altres llibres: Aprèn Feng Shui “Petits canvis = Grans Transformacions” i “Feng Shui per Habitacions. Vull una Llar · “.

Feng Shui Urgent, com fer, de forma senzilla, que l’energia treballi al teu favor. Com transformar el teu espai perquè tot allò nou arribi a la teva vida.

Font: Amazon

En aquest enllaç de sota el podeu comprar:

Feng Shui Urgente

 

 

Fonts dels materials: Amazon 

ALTRES LLIBRES

Llibres recomanats: Selecció de llibres sobre Feng Shui
Comparteix:
Etiquetat a: