Avui us portem un exemple, molt proper, a Sant Cugat. És un excel.lent mostra del treball dels professionals de OAB, Office of Architecture in Barcelona, encapçalats per Carlos Ferrater.

Ens referim a la Casa AA, de Sant Cugat del Vallès realitzada entre 2009 i 2011 a Sant Cugat del Vallès, Barcelona dissenyada per Carlos Ferrater i Xavier Martí.

Com ens expliquen a la seva web, és una de les cases unifamiliars més singulars i intenses que s’ha construït en els últims temps. S’estableix una relació amb les cases de Louis Khan, Alison i Peter Smithson, i Ray i Charles Eames.

Situada a Sant Cugat, al costat d’un bosc a la vora d’un camp de golf, la casa s’eleva des de la carretera com una sèrie de cobertes inclinades entre els arbres del jardí que formen un magnífic cinturó del paisatge pintoresc.

Us deixem amb les fotografies, que són realment impressionants:

la casa aa de sant cugatImatge: Flickr

Imagenes: freshome 2012

 

 

 

Fonts:

http://www.sanahujapartners.com/blog/carlos-ferrater-lambarri-%E2%80%93-xavier-mart%C3%AD-gal%C3%AD-oab-casa-aa-sant-cugat-del-vall%C3%A9s-barcelona-espa%C3%B1a  

http://www.pisos.com/noticias/noticias/una-mansion-que-parece-estar-hecha-de-papel/  

http://wp.ferrater.com/?oab_proyecto=86&idioma=_es#  

http://www.pondio.com/proyecto.php?view=PROJECT&item_id=16&menu_l1_selected=PROYECTOS&menu_l2_selected=EDIFICACION&menu_l3_selected=EDIFICACION_CRONOLOGICO&menu_l4_selected=&lang_selected=ES 

 

 

 

 

La Casa AA de Sant Cugat, geometria i arquitectura
Comparteix:
Etiquetat a: